středa 16. března 2022

Baby Felix (HyunLix)


 (Little space verze)


Sedí ve své postýlce. V puse má dudlík. Na sobě má růžové pyžámko s barevnými jednorožci. Už si vzal sunar. Snaží se usnout avšak moc mu to nejde a tak se jde dívat na pohádky.

***
Sice je mu devatenáct let, ale je jako tříleté dítě. Jeho jméno je Felix Lee. Je little space. Před několika lety ještě nosil plenky, ale poté si začal připadat trapně, takže je přestal nosit. Také je členem k-pop chlapecké skupiny Stray Kids, oni ví o tom, že je little space, ale nikomu to neříkají, chrání svého kamaráda před okolím aby kvůli tomu nebyl šikanován. K tomu jim to přijde roztomilé. Občas se o něj hádají čí je a komu patří. Avšak on má zájem jen o jednoho, ale ten se o něj téměř nehádá. Rád nosí sladké oblečení a občas působí jako malá holčička což mu přidává na roztomilosti. Navíc do toho všeho je čistě gay, ale to už ostatní neví. Na různých školách byl za odlišnost šikanovaný, převážně od ostatních kluků a více si rozuměl s dívkami. Tím to bylo ještě horší, protože na něj ostatní kluci žárlili. Jasně, že měl pár dívek, ale zjistil, že to není vůbec ono ani ho to s nimi nevzrušuje.

***
Nakonec usne u pohádek na gauči v růžové barvě a červenými jahůdkama.

***
Je to vskutku roztomilý pohled. Zrovna k Felixovi se toto hodí což má poměrně výhodu. Avšak u něj je to životní styl, který si sám vybral, není to tak že by se takto narodil, tedy až na sexuální orientaci. Prostě se mu to líbí. Má rád roztomilé věci a vypadá v tom dokonale. Ale proč by ne?

***
Ráno se probudí a rozespale se dívá kolem sebe. Po chvíli se jde převléci do z pyžámka do jiného oblečení. Vezme si světle modré tričko s hallo kitty a trenky v světle růžové barvě s mašlyčkama. Poté jde do koupelny vyčistit si zuby a učesat vlasy v hnědém odstínu. A jde do kuchyně pro něco k jídlu. Vezme si jahody s cukrem a šlehačkou.

Udělá si fotku s jahodama a pusou od šlehačky. Rád provokuje svou roztomilostí nejen osobně, ale i na internetu. Zveřejní fotku na instagram. Hned na to začnou objevovat komentáře a like.
Chvíli na to mu přijde soukromá zpráva od někoho koho nezná.

_Eledor_Chan_ : Ahoj jsi sladké miminko. Už máš svého daddyho nebo mommy?

_Little_sweet_baby_ : Ahoj neměl bych mluvit s cizími lidmi

_Eledor_Chan_ : Tak hodné miminko jo?

_Little_sweet_baby_ : Možná

_Eledor_Chan_ : Tak možná jo? máš baby tedy daddyho/mommy?

_Little_sweet_baby_ : Mám, ale nejspíše o mě nejeví zájem nebo alespoň takový jak bych si přál

_Eledor_Chan_ : Chudáčku takový krásný kluk a nemá o něj zájem. Co se dnes sejít? Buď moje baby

_Little_sweet_baby_ : Neměl bych, ale půjdu

_Eledor_Chan_ :  Takže nakonec zlobivý chlapeček. Dobrá tedy tak v 13:00 na zastávce

Pak už je offline

Najednou se mu chce brečet. K tomu ho dohnala nešťastná láska ke kamarádovi z jejich skupiny. Zoufalství ho dohnalo k této šílenosti. Ale zase si říká, že už je přeci jen dospělý. Sní snídani a jde si najít nějaký oblečení. V podstatě je mu úplně jedno v čem půjde. Tato osoba je mu ukradená. Vlastně kdokoli až na jednoho mladíka.

***
Zítra mu má Hwang přijít obarvit vlasy na červenou barvu. Nemůže se na něj dočkat. Ano to do něj je nějakou dobu zamilovaný. Přestože se o něj jako by stará, ale jen přátelsky ne jako ostatní ze skupiny, kteří se o něj div nepozabíjí navzájem.

***
Lehne si do postele a obejme svého plyšového pikachuu. Vzal si na sebe černou mikinu, je mu zima, venku také sněží zrovna.

Usne nakonec a vzbudí se o půl jedné. Podívá se na hodinky a zjistí kolik je hodin. Rychle vyběhne z postele se obléci.

A běží na zastávku podle fotky, kterou mu poslal ten neznámý člověk. Nikde ho nevidí. Tato zastávka je zapadlá, takže tu ani nebývá moc lidí. Nečekaně ho kdosi popadne a zatáhne do boční uličky. Přestože sněží, začne ho ten neznámý muž svlékat z oblečení. Felix se pokouší bránit, ale onen muž je silnější než on. Začne křičet a volat o pomoc, ale v tu chvíli mu zacpe pusu rukou. A už jen cítí jeho penis uvnitř svého zadku. Vůbec není opatrný aby ho to nebolelo. Prostě mu ho tam vrazí celý až po kořen a začne chudáka brutálně šukat a také mu dává rány pěstí do těla. Z nahého těla mu začíná téct krev a z očí slzy. Brutální znásilnění.

Avšak než se stihne do něj udělat tak ho někdo rychlostí blesku odhodí pryč do zdi naproti. Felixovo zbité a promrzlé tělo se zhroutí k zemi.

“Co jsi mu to kurva udělal ty zvrhlé nechutné prase?! On je moje baby. Miluji ho ty zkurvisynu!!!” ozve se až moc známý hlas.

Pak se ozývají rány a skučení bolestí. Felix se otočí za sebe a uvidí Hwanga, svou lásku. Je zmatený. Netrvá dlouho a už je u něj, drží ho ve své náruči a chce se mu plakat.

“C-co tu děláš?” řekne zmatený Felix.

“Neodpovídal jsi mi na sms navíc tě celou dobu hlídám z povzdálí. Miluji tě Felixi nejvíce na světě, buď moje baby Felix.” promluví smutně.

Zabalí ho okamžitě do své teplé bundy a mikiny. Zavolá policii a sanitku.

“Já tě miluji už opravdu dlouhou dobu Hyunjine. Myslel jsem si, že ke mě nic necítíš.” pohladí ho po vlasech.

***
O několik hodin později už jsou oba dva u Felixe doma. Objímají se a sledují pohádky. Hwang teď nechce s ním sex, po jeho traumatu. Takže ho jen něžně líbá do teď už červených vlasů. Usnou ve svém láskyplném objetí. Konečně spolu...

***
Naštěstí je Felix v pohodě, zdravotníci ho ošetřili. 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji moc, za každý komentář, za každou návštěvu mého blogu. Snad se vám má tvorba líbí. 🤍❄