středa 16. března 2022

Sladcí kluci (HyunLix)


 Hwang Hyun Jin sedí na terase před domem. Čeká na svého kamaráda Felixe Lee. Prostě sladcí blonďáčci. 


Je do něj tajně zamilovaný. Své pravé city se snaží skrývat, ale moc mu to nejde. 


***

Zrovna mají s partou jet na prázdniny pod stan. Opět pojedou na své místo, kam jedou už potřetí. Taková jejich tradice o letních prázdninách. Je červenec roku 2021. Tentokrát tam budou jen pět dní, místo čtrnácti. 


Jsou z chlapecké skupiny Stray Kids. Členové jsou Hwang Hyun Jin (Hyunjin), Felix Lee (Felix), Christopher Bang (Bang Chan), Lee Min Ho (Lee Know), Seo Chang Bin (Changbin), Han Ji Sung (Han), Kim Seung Min (Seungmin), Yang Jeong In (I.N), Kim Woo Jin (Woojin). Navzájem se mají velmi rádi. Jsou cvoci a blázni, ale proto je s nimi taková sranda, co? Sladcí kluci. 


Už je všem víc jak osmnáct let. 


Hyunjin - 22

Felix - 21

Bang - 23

Lee - 22

Changbin - 24

Han - 21

Seungmin - 21

I.N - 21

Woojin - 24 


***

Felix konečně přijde před dům. 


“No konečně Felixi!” usměje se na něj. 


“Těšil jsem se na tebe celou dobu. Hyunjin, konečně tě vidím!” úsměv mu oplatí. 


Obejmou se navzájem, na přivítání. Tak moc chce Felixe políbit. Ale nemůže. Bojí se, že by ho ztratil. Strach z odmítnutí a ztráty. Nechce riskovat. 


***

Po tak sedmi hodinách se všichni konečně dostanou na místo. Mají jako vždy tři stany po třech lidech. 


Hyunjin, Felix a Changbin si staví svůj stan. 

Bang, Han a Woojin budou spolu. Lee, I.N a Seungmin zase společně. Všichni pracují na stavení stanů a tábořiště. Musí vše stihnout připravit do západu slunce.

Každý rok jsou ve stanech v jiné kombinaci, aby byla větší zábava. Avšak Hyunjin a Felix chtějí být pokaždé ve stanu spolu. 


Tihle dva jsou si velmi blízcí přátelé. Pořád by vše dělali společně a je téměř nemožné je od sebe rozdělit. Vždy, když jsou někde spolu, stále se objímají, plazí se po sobě, jeden sedí na klíně toho druhého a tak podobně. Občas se najdou tací, kteří tvrdí, že tito dva jsou partneři a zamilovaní do sebe. No ono to tak působí, přestože to tak ve skutečnosti není. Ovšem on je do Felixe opravdu zamilovaný, ale nikdy mu to neřekl. 


***

Po hodině a půl už je vše hotové. Rozdělají si oheň v ohništi. Vytáhnou jídlo a alkohol. A párty začíná. 


***

Jejich místo je u lesa na louce a nedaleko je jezero. Je skvělé, že toto místo moc lidí nezná. Avšak občas se tu nějaká živá noha objeví. 


***

Lee zmizí bokem s Hanem. Vezmou si sebou flašku kvalitního alkoholu. Odejdou na kraj lesa. Sednou si do trávy a sledují ohnivý západ slunce. Postupně se začínají objevovat hvězdy na obloze. Mají spolu tajný vztah už dva roky. Ostatní to sice tuší, ale neví to na sto procent. Drží se za ruce a vášnivě se líbají na ústa. Objímají se. 


“Miluji tě Hane.” a hladí jeho černé vlasy. 


“A já tebe Lee.” dá mu něžný polibek do jeho oranžových vlasů. 


***

Hyunjin se odebral pryč úplně opilý. Je mu smutno. Tak moc Felixe miluje. Začíná si říkat, že by měl riskovat. Když to nikdy nezkusí, nemůže vědět přesně jak na tom je. Je hodně opilý a k tomu u jezera. Motá se poměrně dost, takže netrvá dlouho než do něj spadne. Jenže spadl nešikovně a udělal si něco s nohou. Horší je, že spadl do hloubky a v jeho opilosti pomalu nemůže plavat. 


Naštěstí ho šel Felix hledat a slyšel zvuk vody, takže rychle běží blíže k jezeru. On je sice také opilý, ale méně. Navíc by pro něj byl ochotný položit život až na to, že o tom vlastně neví. Všiml si před nějakou dobou, že ho něco hodně trápí ovšem mu nechtěl říct co to je. 


Všimne si jak se topí. Okamžitě za ním skočí do jezera a plave k němu. Chytne ho a táhne je oba na břeh. Opatrně ho položí na zem a začne mu dávat první pomoc, dýcháním do jeho úst. Dlouho to chtěl udělat, ale za úplně jiných okolností. Ale musí mu pomoci. Nemůže ho ztratit. Jeho ne! Modlí se aby otevřel oči a začal vnímat. 


Až teď si začíná uvědomovat, že ho vlastně miluje. Že to co si myslel, že je jen přátelství je ve skutečnosti láska. 


“Otevři oči... Prosím... Miluji tě...” pronese do ticha. 


Na noční obloze se začínají objevovat blesky. Začíná bouřka. Jenže on myslí jen na to aby se probudil. Po chvíli konečně otevře oči. 


“Co jsi to teď říkal?” pronese tiše otázku. 


“Miluji tě. Ty mě taky, že? To jsi mi nechtěl říct?” odpoví mu Felix. 


“Ano. Už poměrně dlouho.” myslí, že se mu to jen zdá. 


Najednou ucítí jak ho zvedá ze země. Když se postaví a sykne bolestí, podlomí se mu noha, kterou si zranil. Takže ho Felix vezme do své náruče a nese ho až ke stanu. Opatrně ho posadí k ohništi aby se zahřál. Jen začíná ta bouřka, takže ho rychle vezme dovnitř do stanu. 


Pro případ nouze v okolí znají jeden opuštěný srub, který minulý rok využili při dost silné bouřce. Téměř všichni už spí až na Hana a Leeho. 


“Kde jste k sakru byli? Víte vy dva jak jsme se o vás báli? Ostatní už nějakou dobu spí.” řekne naštvaně Han. 


“Co jste proboha dělali? A co se stalo, že Hyunjin nemůže chodit?” diví se Lee. 


Felix na ty dva jen hodí vražedné pohledy. Poté vleze také do stanu a zavře ho. Tam jde hledat nějaké suché oblečení, protože je durch mokrý. To samé udělá Hyunjin. Vyhrabou pohodlné teplé oblečení a to mokré dají bokem. Lehnou si vedle sebe do pevného objetí. 


“Promiň Felixi...” řekne provinile Hyunjin. 


“Už hlavně nedělej žádné kraviny, prosím. Nemohl bych bez tebe žít. Ty jsi můj život, jen jsem to doteď neviděl. Vlastně mi ta nehoda otevřela oči a já si uvědomil co k tobě opravdu cítím...” přizná se. 


Po této nehodě si konečně dokázali vyznat lásku. 


***O měsíc později*** 


Prázdniny ještě neskončili. Po stanování toho měli po krk. Felix se o něj celou dobu stará. Podařilo se mu totiž, zlomit si kotník, což se hojí celkem dlouhou dobu. Jelikož mu ten kotník fakt otekl, musel s tím do nemocnice. Ostatní dále stanovali, ale Bang ty dva exoty odvezl domu autem. 


***

Felix a Hyunjin leží vedle sebe v posteli. 


Sledují filmy, respektive Felix má ve své puse jeho penis. Sice si zatím nemohou pořádně zašukat ovšem to neznamená, že si nemohou vůbec hrát, že? Svým vlhkým jazykem krouží po žaludu, než ho pojme celý až po kořen. Za ten měsíc se Felix naučil vskutku úžasně kouřit. Po několika minutách má plnou pusu jeho velké dávky spermatu. Olízne se. Poslušně ho spolkne do poslední kapičky. Poté vrazí svůj mohutný penis tvrdý jako kámen dovnitř jeho sexy prdelky, kterou může mrdat jenom on. Hyunjin leží pod svým partnerem, který ho znovu tvrdě šuká tak jak to miluje. Steny a vzdechy se ozývají místností. Milují tvrdý vášnivý sex. 


***

Užívají si svůj partnerský vztah. Jsou spolu velmi šťastní. Sice je dala dohromady bolestivá nehoda, ale vše špatné je k něčemu dobré. Alespoň se to říká.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji moc, za každý komentář, za každou návštěvu mého blogu. Snad se vám má tvorba líbí. 🤍❄