středa 16. března 2022

Ten chladný den (HyunLix)


 Felix Lee čeká na svého nejlepšího kamaráda v parku.


***
Je do něj už několik let tajně zamilovaný. Oba dva jsou členové chlapecké skupiny Stray Kids. Avšak znají se ještě déle než vznikla tato chlapecká skupina. Felixovi je osmnáct a Hwangovi dvacet let. Jsou si velmi blízcí, až tak že si někteří myslí, že jsou pár. V těchto chvílích oba dva pokaždé zrudnou v obličeji a hned začnou zapírat a tvrdit, že to tak vůbec není, jenže jim to moc lidí nevěří. Hlavně jak se po sobě často plazí. Jsou spolu opravdu sladcí.

***
Prohrábne si své blond vlasy, když konečně uvidí černovlasého mladíka, který má na sobě teplý svetr do světle modré barvy a černé kalhoty. Okamžitě vstane jako střela a vyrazí jeho směrem s úsměvem na tváři. Je začátek zimy a už začínají být mrazy, ale dnes je zrovna trochu teplejší den, pravděpodobně poslední teplý den.
Na pozdrav se hned obejmou. Hwangovi není až tak taková zima, jelikož bydlí nedaleko odtud.

“Ahoj, pojďme tedy ke mě ať mi neumrzneš.” usměje se na blonďáčka.

Má důvod proč chtěl aby na něj tentokrát čekal zde v parku. Není to tak, že by Felix nevěděl kde žije jeho láska. Bylo mu ovšem řečeno, že je to překvapení.

“Dobrý nápad, je mi vážně zima.” promluví blonďáček.

Po patnácti minutách dorazí k němu domů. Felix si sundá svůj zelený svetr pod kterým má bílý svetr a má světle modré kalhoty. Ach, je tak moc roztomilý. Ještě mu dát neko ouška, pacičky a ocásek jako kocourek, k tomu na vodítku, nádherná představa.

“Pojď semnou do pokoje.” pronese najednou Hwang.

A tak jdou do jeho pokoje, kde si Felix poslušně lehne na zem. Poté ho začne malovat na plátno. Dlouho si tuto chvíli plánoval ve své hlavě a svých myšlenkách. Toto musí být naprosto dokonalé. Alespoň podle jeho hlavy.

“Tak konečně hotové.” ozve se po zhruba dvou hodinách.

“No konečně.” usměje se sladce blonďák.

Oba se lehce zasmějí. Poté pustí jejich nejoblíbenější píseň a začne s ním tančit tělo na tělo. Takový erotický tanec. Trvá tak půl hodiny než ho odvede do kuchyně kde už je uvařené jeho nejoblíbenější jídlo. Na stole je několik vonných svíček a na skříni vonné tyčinky. Ještě než se pustí do jídla tak Hwang vezme kytici rudých růží a klekne si před něj. Podá mu tu kytici.

“Buď jen můj Felixi. Moc tě miluji už dlouho. Chci jen tebe a nikoho jiného než tebe nechci.” vyzná mu lásku.

“Já tebe taky miluji nejvíce na světě. Také nikoho jiného než tebe nechci.” srdce mu buší v hrudi jako splašené.

Políbí se na ústa. Pak se jdou najíst.

“Po večeři půjdeme do vany, co ty na to?” promluví.

“Velmi rád půjdu, lásko má nejdražší.” odpoví mu.

Hwang mezitím zapálí vonné svíčky a tyčinky. A zhasne velké světlo, které ruší atmosféru. S chutí sní jídlo.

A pak se odeberou do koupelny, kde jsou připravené další svíčky a vonné tyčinky, v teplé vodě ve vaně jsou rudé lístky růží. Začnou se vášnivě líbat a svlékat z oblečení než jsou úplně nazí. Vlezou do příjemné teplé vody ve vaně a rudé lístky se dotýkají jejich nahých těl. Sedí naproti sobě, opět spojí své rty do polibku. Užívají si tento moment. Chtějí si ho vychutnat naplno. Přeci jen je to poprvé co jasně ví, že se mohou sebe dotýkat navzájem více než přátelsky. Felix mu rukou zajede na tvrdý penis. Začne si hrát s jeho žaludem a koulema. Ozve se tichý sten slasti.

“Achh, udělej mě prosím...” pronese tiše.

Tak blonďáček zrychlí pohyby své pravé ruky než se mu do ní udělá s krásným vzdechem. To samé začne dělat Hwang svému milovanému Felixovi. Když se navzájem umyjí, usuší a převléknou se do jiného oblečení, jdou zpět do pokoje. Tam mu černovlásek podá velkou krabici zabalenou do růžového papíru s rudou stuhou do mašle.

“Co je to?” nechápe Felix.

“Otevři to.” řekne mu šibalsky.

Rozbalí dárek od své lásky, je to velký bílý plyšový medvídek. Okamžitě ho obejme a vrhne se mu kolem krku a políbí ty boží rty.

“Děkuji lásko. Je nádherný.” zašeptá mu do ouška.

Jak roztomilé. Lehnou si vedle sebe a objímají se, netrvá dlouho a odeberou se do říše snů.

***
Dopoledne Felixe vzbudí vůně jídla z kuchyně a čaje. Než se stihne pořádně rozhlédnout, už má před sebou tác se snídaní a svým oblíbeným čajem s medem.

“Dobré ráno miláčku můj.” pohladí jeho blond vlasy a usměje se na něj sladkým úsměvem.

“Ach, dobré ráno lásko moje. A děkuji ti.” řekne rozespale.

Konečně jsou šťastní. Pod hrnkem na čaj najde stříbrný prsten s modrým srdcem a poté mu ukáže, že mají oba dva ten samý.

“Bože ten je krásný.” vydechne a Hwang mu ho nasadí na prsteníček.

“Odteď jsi jen a jen můj Felixi Lee. Nikomu tě nedám.” promluví sladce.

“A ty jen můj.” odpoví. 

2 komentáře:

Děkuji moc, za každý komentář, za každou návštěvu mého blogu. Snad se vám má tvorba líbí. 🤍❄