úterý 30. května 2023

Sluha (XiYao)


Slova: Zrada, láska, přetvářka, iluze

(Tenhle ship nemám rád, takže na něj tvorbu nečekejte, toto je výjimka)

Zapadá slunce a on sedí u stolu a přepisuje staré svitky svého klanu. Není doma, v Gusu, takže přepisováním se spíše snaží odreagovat od nastalé situace ve světě.
Má strach o svého mladšího bratra, netuší co s ním je, ani kde se nachází. Ten šel do světa hledat zbylé kusy kovu Yin, po slibu jediné vůdkyni klanu Lan, Lan Yi.

Klan Wen ukázal svou pravou tvář, hledají kusy kovu Yin, Wen Ruohan chce spojit kusy kovu Yin, díky tomu klan Wen vraždí ostatní klany.

Klan Wen vypálil Oblačné zákoutí a on musel utéct. Nakonec ho našel Meng Yao a zachránil mu život, ukryl ho před klanem Wen. Ve světě započal chaos, utrpení, smrt... Bolest a strach. Kdo by řekl, že někoho skrýt před klanem Wen, bude relativně snadné, a že to budou tak velcí tupci, jelikož ho Meng Yao skryl u klanu Wen, zatím ho nenašli, kdo ví jestli je Meng Yao, tak chytrý nebo hloupý? Rozhodně mazaný, avšak něco takového může napadnout nejspíše, jen šílence. Ten se zde stal sluhou, poté co ho Nie Mingjue vyhodil ze svého klanu, jako sluhu, poté co zabil jednu osobu v Nečisté říši, tenkrát do klanu Nie vtrhl klan Wen, během boje, utekl vězeň a vrah Xue Yang, kterého měl na starost právě Meng Yao, který měl za úkol ho hlídat.
Znají se už poměrně dost let, jsou téměř stejně staří, taktéž si jsou velmi blízcí, avšak nikdo nechápe, proč se o něj zrovna Lan Xichen tolik zajímá, chrání ho, zastává se ho, když je to syn prostitutky, vyvrhel ve vlastním klanu Jin, jeho otec je Jin Guangshan, který je známý tím, že je děvkař a užívá si s prostitutkami, tak také vznikl právě Meng Yao, jeho otec odmítl vykoupit jeho matku, ani ho nepovažuje za svého syna, nechce ho mít ve vlastním klanu. Jeho otec, vůdce klanu Jin, ho zapřel, vysmál se mu do obličeje, pak ho skopl dolů ze schodů, ve Zlaté věži jednorožce. Nikdo z klanu Jin ho nemá rád, klan Jin je druhý nejhorší klan hned po klanu Wen. Arogantní, krutí, manipulátoři, kteří hrají na stranu, která se jim zrovna hodí.
Nakonec ho vyhodil ze svého klanu i vůdce klanu Nie, když ho kdysi vzal pod svá křídla, byl schopný sluha, než udělal chybu, natož byl vyhozen, vůdci klanu Nie, ho kdysi dávno bylo také líto, takže se o něj začal starat, tak jako to už dlouhou dobu dělá právě vůdce klanu Lan, Lan Xichen, podobná situace jako u jeho mladšího bratra Lan Wangjiho a Wei Wuxiana, u Lan Wangjiho, také nikdo nechápe, proč se zajímá a stará o někoho, jako je zrovna Wei Wuxian, ten je pro změnu synem sluhy, toho zase adoptoval vůdce klanu Jiang, po smrti jeho rodičů, také není moc oblíbený ve společnosti.
Dá se říci, že tomu se říká láska.
Avšak láska bývá i často slepá, takové ty růžové brýle, přes které nevidíš pravou povahu osoby kterou miluješ, což když nakonec zjistíš pravdu, o takové osobě, zlomí tě to. I když to vidíš, nechceš si to připustit, což je ta největší chyba, kterou kdo může udělat, i když vidíš jaká ta osoba je, říkat sám sobě, že to není pravda, že ona osoba je dokonalá, nebo že ta osoba, není zlá a snaží se napravit své chyby, no bohužel existují lidé, kteří jsou až moc dobří herci a manipulátoři, ne vždy je snadné poznat takového člověka masku. Bývá to taková krásná iluze.

*
Otevřou se dveře místnosti, kde je schovaný vůdce klanu Lan, ve dveřích se objeví Meng Yao, který v rukou drží džbánek s vodou a kus chleba, snaží se pro něj každý den krást jídlo a pití. Zavře dveře.

“Meng Yao...” otočí se na něj a usměje se.

“Zewu Jun.” položí věci na stůl a okamžitě se ukloní, umí se slušně chovat, dokonalá přetvářka.

Ten ho hned obejme a zničehonic ho políbí. Meng Yao hned zrudne v obličeji, přidá se.
Začnou se vášnivě líbat, postupně svlékat z oblečení. Netrvá dlouho a skončí spolu v posteli, kde se navzájem dotýkají svých nahých těl, Lan uchopí jeho penis do své pusy, začne nejprve vlhkým jazykem jezdit po špičce penisu, než ho pojme celý, začne hýbat hlavou dolu a nahoru, po několika minutách má plnou pusu jeho spermatu, které mu stéká po bradě, s chutí ho olízne svým jazykem, hned na to vrazí svůj tvrdý penis do jeho zadku. Chvíli počká, než začne hýbat svými boky, tvrdě ho šukat. Mezitím ho vášnivě líbá na ústa. Líbí se mu, jak mu vzdychá do ouška. Ten ho kousne do rtu, Lan ho na oplátku kousne do ouška. Po chvíli se do něj udělá, nestihne se ani vydýchat, jelikož hned na to skončí na čtyřech a cítí jeho tvrdý penis uvnitř svého zadku, až po kořen, jenže Meng Yao  nečeká ani sekundu a okamžitě ho začíná šukat, Meng Yao se jen sám pro sebe ušklíbne, když uslyší syknutí bolestí, škodolibý úsměv, má ho přesně kde ho chce mít.
Je rád, že mu to vychází podle jeho plánu.
Občas ho lehce zatahá za vlasy, nebo ho kousne do krku, po několika minutách se i on udělá.

***O dva měsíce později***

Klan Wen vtrhl do Lotusového pilíře. Wen Chao a jeho milenka Wang Lingjiao, začíná vraždění žáků klanu Jiang. Hlavně se snaží najít Wei Wuxiana, kterého absolutně nenávidí.

Jenže Madam Yu, je poslala pryč na lodi, Jiang Chenga, Jiang Yanli a s nimi Wei Wuxiana. Aktuálně jsou na útěku, slzy jim stékají po tvářích, jsou svázány Zidianem. Pláč a křik bolestí, chtějí bojovat za svůj domov, ale v tuto chvíli nemohou. Bolest a strach, chtějí se vrátit zpět domů do Lotusového pilíře, když už jsou dostatečně daleko, tak je Zidian konečně pustí, oni okamžitě začnou hledat něco, jako pádlo, nakonec vytrhnou lavičky z lodi a začnou rychle plout zpět do Lotusového pilíře. Po nějaké době se přiblíží k Lotusovému pilíři, už z dálky je vidět oheň.

“Neměli bychom plout až tam, nesmí nás vidět.” pronese najednou Wei Wuxian.

“Máš pravdu.” souhlasí jeho bratr Jiang Cheng.

Tak připlují ke břehu, přivázají loď ke stromu.

“Starší sestro, počkej tu na nás.” promluví Jiang Cheng.

Ona nakonec kývne hlavou na souhlas.

“Hlavně se mi vraťte živí, dávejte na sebe pozor.” odpoví jim.

Rychle běží ke svému domovu. Všude je kouř a oheň, je cítit ve vzduchu pach spáleného masa, krev a smrt. Schovají se, vejdou boční bránou. Skočí na střechu jednoho domu, všude vidí hromady mrtvol, krev... Dopadlo to, tak jak jim bylo jasné, že to dopadne, pohledy hledají vůdce klanu.
Nakonec uvidí oba dva mrtvé. Jiang Fengmian a Madam Yu leží vedle sebe na zemi, v louži krve, drží se za ruce, bez známky života.
Chtějí křičet bolestí, ale nemohou. Rychle skočí dolů ze střechy, slzy jim stékají po tvářích, běží hledat svou starší sestru.
Když ji najdou, tak chce hned informace. Ani jeden ji nechce nic říct.

“Všichni jsou mrtví...” odpoví po přemlouvání Wei Wuxian.

*
Po mnoha událostech, během několika let, nakonec jsou dopadeni a nalezeni skuteční viníci, kteří za ony události skutečně mohli, což jsou Meng Yao, Xue Yang a Su She, Lan Xichen nemůže uvěřit tomu, že v pozadí všechny ty události, utrpení, smrt řídil právě Meng Yao. Zrada bolí.

“Meng Yao! Miloval jsi mě vůbec?! Nebo jsi mě také, jen využil, jako ostatní?! Proč jsi to vše udělal? Proč jsi vinu hodil na Wei Wuxiana?!” říká zoufale Lan Xichen, nemůže uvěřit tomu, že něco takového vůbec udělal, ale důkazy mluví, po mnoha letech jasně, navíc se k tomu sám přiznal.

“Miloval... Zachránil bych ti tehdy jinak život?” snaží se to před všemi klany uhrát, je to hráč.

Nikdy by neřekli, že někdy budou místo “Zabijte Wei Wuxiana!” teď řvát “Zabijte Meng Yaa!”.

Lan Xichenovi po tvářích stékají slzy, tak moc to bolí, navíc on mu ještě pomáhal, aniž by věděl skutečnou pravdu, pro někoho tak čestného, jako je právě Lan Xichen, je toto obrovský šok, hlavně že si toho nevšiml, že neviděl jeho pravou tvář.

“Nevěřím ti, i když bych tak moc chtěl. Zklamal jsi mě Meng Yao.” řekne se slzami v očích a probodne ho svým mečem.

Nakonec mu umírá v jeho náručí... Dá mu ještě poslední polibek na ústa.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji moc, za každý komentář, za každou návštěvu mého blogu. Snad se vám má tvorba líbí. 🤍❄