úterý 30. května 2023

Přátelská past (BounPrem)


Je krásný večer, Boun sedí u stolu a pije víno, u toho myslí na osobu, kterou nesmírně miluje, jen ta osoba o tom neví.

Zrovna je na instagramu a píše si s ním, mezitím se dívá na jejich společné fotky, které tam před chvílí přidal Prem, hned všem dá srdíčko a komentáře pod ně. 

Jejich fanoušci už tam napsali mnoho komentářů a dali mnoho srdíček pod nové fotky, ano píše jim mnoho jejich fanoušků, kteří je sledují, ale oni si zprávy od nich nečtou ani na ně nereagují, mají přes dva milióny sledujících. 

Jsou známí z BL dramat, ve kterých spolu hrají, hodně jejich fanoušků věří, že jsou skutečný pár, jelikož tak prostě působí.

No Boun si to přeje, jenže zatím mu neřekl co k němu skutečně cítí. Sám neví, proč mu ještě neřekl své city, přestože se stále objímají, líbají, dávají si pusinky atd, možná má strach, že to dělá jen kvůli popularitě, přes žánr dramat, ve kterých spolu hrají, možná se toho bojí, že to není skutečné, ale má v plánu mu brzy vyznat lásku, jelikož už to v sobě nedokáže nadále dusit. Je rozhodnutý, získat ho jen pro sebe, získat jeho srdce a lásku, sbalit ho, chce jen jeho a nikoho jiného. Prem není první muž, do kterého se kdy zamiloval, už dávno o sobě ví, že je gay, měl už několik partnerů. 
Ovšem je pravda, že se ani jeden k ženám zrovna moc nemá. Co se týče přátelství, tak to v pohodě, ale co se týče mít s nějakou partnerský vztah, tomu se oba vyhýbají, jako čert kříži. 

Je unavený a opilý, takže se rozhodne jít spát. Zvedne se ze židle a jde se převléci do oblečení na spaní, respektive si jen sundá černé tepláky, je zvyklý spát v tričku a trenkách, občas jen v těch trenkách, ale to většinou až na jaře a v létě, když je velké teplo. 

Lehne si do pohodlné postele a zhasne lampičku u ní na stolku. 

Je mu smutno, ale nakonec se mu podaří usnout, nějak po dvaceti minutách, se ponoří do říše snů.

Zdá se mu opět o Premovi, o něm se mu zdá čím dál víc častěji. 

Celkem zvrhlé sny, o nich má. 

Momentálně se mu zdá, že spolu mají sex na pláži, a ostatní si je fotí a natáčí. Respektive, že spolu provádí na pláži bdsm, u toho je fanoušci fotí a natáčí. Má v ruce bičík a šlehá ho s ním po zadku, koulích a penisu. Najednou se objeví v letadle, kde stále mají sex. A různé prostředí a scény, se mu zdají. 

Když se ráno probudí, zjistí že se ve spaní udělal. Bolí ho hlava, po množství alkoholu, takže se zvedne z postele a jde se do kuchyně napít vody, má sucho v ústech. Potom se jde najíst, vezme si rohlíky se salámem.

Měl by přestat, tak pít, na lásku mu to stejně nepomůže. Moc dobře to ví, také má v plánu s tím něco udělat, není alkoholik, pije buď ve společnosti, nebo v nějakých scénách při natáčení, jen začal občas pít i doma, sice ne moc často, ale zato poměrně dost. Avšak díky své práci, si nemůže dovolit, vypadat jako vychlastaná troska, navíc nechce aby kdokoliv poznal, že ho něco trápí, nechce aby do toho kdokoliv rýpal, jenže se mu to přestává dařit skrývat před ostatními, především před jeho přáteli. 

Až sní jídlo, odejde do koupelny, jde se vykoupat, pak mu třeba bude lépe, alespoň fyzicky, psychicky pochybuje. 

Napustí teplou vodu do vany, svlékne se z oblečení, lehne si do vany. Začne relaxovat a představuje si sebe a Prema, zase má zvrhlé myšlenky. Nemůže si prostě pomoci. 

Nakonec se začne umývat, už je mu fyziky lépe. Nejprve si umyje tělo, až pak si umyje vlasy. 

Voda je od barvy z vlasů. 

Vyleze z vany a vypustí vodu, mezitím se utře a oblékne do čistého oblečení, špinavé hodí do pračky, pračka už je plná, takže ji pustí. 

Má hlad, takže si jde uvařit něco k jídlu, udělá si i kávu. Vypije půl flašky vody, je dost dehydrovaný, potřebuje doplnit tekutiny.

Ale hlava ho bolí stále, i když méně. Vážně by měl přestat tolik pít.

Místo alkoholu, by mu měl konečně vyznat lásku.

Neví co to s ním je, normálně mu to až tak velký problém nedělá, tak proč tentokrát ano? To vskutku neví, nezná na to odpověď. Normálně si vždy bere co chce, tak proč tentokrát ne? Takového se nezná. Zamiloval se do něj během natáčení Until we meet again, což jsou nějak dva nebo tři roky zhruba. Je pravda, že od doby co poznal Prema, se celkově začal přirozeně měnit, ale až tak moc?! Je to zvláštní. Opravdu to absolutně nechápe, toto mu rozum nebere. Normálně je dominantní rošťák, který nemá strach někomu říct své city, nebo co si myslí, je huba otevřená, sice se spolu provokují a dělají kraviny, oba dva se rádi navzájem pošťuchují a rádi si do sebe navzájem rýpnou. Oba dva jsou rošťáci, ale jsou si velmi blízcí, nerozlučitelná dvojka, to vidí snad každý, kdo je zná, i fanoušci. Ovšem Prem, je jiný než muži, se kterými chodil, navíc nikdy nemiloval nikoho víc, než Prema, i když několik mužů miloval, tak ne takovým způsobem, jako jeho. 

Samantha s ním chce jít dnes ven, prý s ním chce mluvit, ale nechtěla mu říct o čem. Nemá na ni náladu, ale je to jeho velmi dobrá kamarádka, takže se rozhodl že ji neodmítne. 

Respektive nejen ona, ale i Earth, Kao, Fluke, Ohm a Sood, přátelé z jejich party. Avšak diví se, že tam není Prem mezi nimi, kteří ho tahali ven. 

Během natáčení Until we meet again, se seznámili a sblížili, stali se z nich přátelé. 

Teď má několik dní volno, než bude mít focení pro časopis s Premem. Jsou herci a modelové. 

***O sedm hodin později***

Vzbudí ho mobil. Podívá se, kdo volá, ukáže se mu jméno Earth. Zvedne hovor. 

Earth: “Ahoj, kde jsi? My jsme už všichni na místě.

Boun: “Zdar, já spal, sry.”

Earth: “Ty jsi zase pil, že?” 

Boun: Zamručí na souhlas

Earth: “Tak my ti pojedeme naproti.” 

Boun: “Ok.” 

***O dvě hodiny později***

Všichni se sešli v parku nedaleko od místa, kde žije Boun. 

Diví se, že je mezi nimi i Prem, o něm nebyla řeč, no oba dva se diví, že je mezi nimi, ten druhý. Překvapeně na sebe navzájem hledí, hluboce do svých očí, bez pohnutí, jako by tam najednou stáli, jen oni dva, jako by nikdo okolo nich nebyl. 

“Ahoj.” ozve se první Boun. 

“A-ahoj.” zrudne ve tvářích Prem. 

“Neřekli mi, že tu budeš taky.” podívá se na své přátele. 

“To mě taky ne.” Prem se na ně také podívá. 

“No my už musíme jít, alespoň budete mít čas pro sebe, můžete si promluvit.” mrkne na ně Samantha, začne ostatní tlačit pryč. 

Jasně, že toto byl její nápad. Postupně všichni odejdou a nechají je o samotě, aby si konečně ti dva promluvili, doufají, že jim jejich plán vyjde. Zmizely dříve, než stihli cokoliv namítat. 

Schovají se, sledují je z povzdálí. 

“Ehmm, a co teď?” zajímá se Prem. 

“To nevím, pojď se projít, když už nás vytáhli ven.” nadhodí Boun. 

Prem kývne hlavou na souhlas. Tak jdou po chodníku se projít. Najednou si ho Boun přitáhne blíž k sobě do vášnivého polibku, Prem se hned přidá. 

“Nikomu tě nedám Preme, jsi jen můj. Nesmírně tě miluji, už docela dlouho.” řekne nakonec.

Prem zrudne v obličeji “Ano, vždy jsem byl, jen tvůj. Ty jsi to za celou dobu, co se známe nepoznal? Já tě totiž taky hluboce miluji.” odpoví mu, pak si ho přitáhne blíž k sobě do polibku. 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji moc, za každý komentář, za každou návštěvu mého blogu. Snad se vám má tvorba líbí. 🤍❄