úterý 30. května 2023

Roj hvězd (BounPrem)


Slova: Valentýn, partneři, spřízněné duše, štěstí

Zanedlouho bude Valentýn a Boun přemýšlí, jak překvapí Prema. Už poměrně dlouho ho nesmírně miluje, ale zatím mu nic neřekl.
Touží po něm, od první chvíle co ho uviděl, postupem času se do něj bláznivě zamiloval, touží po něm mnoho žen, ale mají smůlu, jelikož je gay, nemá o ženy zájem, jako kamarádky mu nevadí, ale partnerský vztah, či něco tělesného fakt ne. Sex a podobně, ať od něj ženy nečekají, ale zkoušeli to, ne že ne, jenže marně.

*
Je ráno, zrovna otevřel oči, jde si udělat kávu, mezitím si připraví věci na koupel. Když ji připraví, odejde z koupelny do kuchyně zalít kávu, vezme si ji do koupelny, položí hrnek na pračku, poté se svlékne z oblečení, lehne si do teplé vody ve vaně, začne relaxovat.
Napije se kávy, opírá se hlavou o rám vany, ještě se pořádně napije kávy, položí hrníček zpět na pračku, zavře oči.

Opět si představuje nahého Prema, částečně nahého ho několikrát viděl, při natáčení, ale to je stále něco jiného.
Partneři v BL dramatech a realitě, je vskutku úplně něco jiného. Chce to prožívat v reálném životě, a mnoho dalšího a jiného, s ním.
Už je zase zasněný, musí na něj každou chvíli myslet.
Konečně ho napadlo překvapení pro Prema na Valentýna, jen doufá že se mu to ještě podaří zařídit, je to krásná představa, snad mu to vyjde, podle něj skvělý nápad. Romantická představa, no jo no, je prostě romantik.
Když se vykoupe, tak se obleče a vypustí vodu z vany, pak si jde udělat ještě kávu.
Odejde z kuchyně zpět do pokoje, kde zapne notebook, hrníček položí na stůl. Když se notebook konečně zapne, jde na internet hledat svůj nápad, ovšem jelikož je téměř Valentýn, tak se mu to nedaří, po několika hodinách se mu konečně podaří něco najít, jenže tam už je rezervace, takže musí hledat dál, avšak nevzdává se, během dalších pár hodin obvolá ještě několik míst, nakonec se mu ovšem podaří něco najít, je to útulný malý domeček u lesa a pláže, měl štěstí.
Rozhodne se mu napsat zprávu.

Boun: Ahoj, den před Valentýnem tě budu čekat u mě doma, zabal si věci na pár dní

Po chvíli.

Prem: Dobře, ale proč?

Boun: To je překvapení, neřeknu ti to

Prem: Boune! Ale no tak!

Rád Prema provokuje, ale to on jeho taky.

Boun: Až na Valentýna se to dozvíš, takže se den předem stav, nezapomeň mít zabalené věci

Prem: Tsss... A co když nepřijedu?

Boun: Vím, že jo, jelikož jsi moc zvědavý co to je

Sám pro sebe se usměje, už ho přeci jen nějakou dobu zná, že? Respektive pár let to už bude. Vždy se rádi navzájem pošťuchovali. Jsou spolu, tak rozkošní.

*Den před Valentýnem*

Vše už je připraveno, Prem dorazil přesně v čas, postupně svá zavazadla nosí do auta. Když už mají vše v autě, vyrazí na cestu. Je ještě ráno.

*V sedm večer*

Konečně dorazí na místo. Už na první pohled je to zde krásné a malebné.
Boun je na sebe pyšný, že se mu to podařilo na poslední chvíli zařídit, líbí se mu překvapený a šokovaný výraz Prema.

“To je... Nádhera.” vypadne z něj.

“Jsem rád, že se ti tu líbí. Pojďme se podívat dovnitř.” pobídne ho a obejme.

Tak jdou dovnitř, kde už na ně čeká majitel pozemku, který jim předá klíče a řekne jim ještě pár věcí, než odjede pryč, takže jsou zde už jen oni dva. Přinesou všechny zavazadla dovnitř domku, vybalí si věci do skříní, Boun poté jde rozdělat oheň v krbu.
Ano je zde krb, ale i normální topení, jenže on chce svou atmosféru, jak jinak že. Udělá jim teplý čaj a když je oheň rozdělaný sednou si vedle sebe na gauč, na stole už stojí flaška s vínem a dvě skleničky. Hraje zde příjemná klidná hudba, která se hodí do tohoto prostředí.
Avšak tento domek, je relativně na samotě u lesů a pláže, která je za lesem.
K tomu zítra mají padat hvězdy, což je optimální místo, na jejich pozorování. Boun si vše stihl zjistit.

“No páni, Boune to zírám, toto bych do tebe snad ani neřekl.” prolomí hrobové ticho Prem.

“Jen si počkej na zítra večer.” šibalsky se usměje, políbí ho na ústa, už se nedokáže ovládnout.

Ten ho hned odstrčí, nečekal to, zrudne v obličeji jako rajče, ovšem po chvíli si ho prudce přitáhne blíž k sobě, do vášnivého a dravého polibku, to ani nestihli lok vína.
Možná to půjde lépe než čekal, řekne si v duchu Boun, divoce mu tluče srdce v hrudi, jako šílené, má pocit že mu brzy vyskočí z hrudi.
Prem se najednou odstrčí pryč od něj, chvíli jen sedí a hledí bez pohnutí do plamenů v krbu, než se pořádně napije vína, no momentálně by si raději dal panáka, vůbec netuší co to do něj tak náhle vjelo, je překvapený sám ze sebe, své reakce. Je zničehonic zmatený, ovšem toto přeci zná z BL dramat, ve kterých spolu hrají, jenže toto není hraný, ale bylo to vůbec někdy jen hrané? Premovi se opět postavil penis, z pouhého polibku, ale Boun na tom není o moc jinak. Nakonec se taktéž napije vína. Zasněně ho pozoruje. Může se z něj zbláznit láskou.

“Půjdu nám připravit koupel.” řekne najednou a vstane z červeného gauče.

“Eh..” vyleze z Prema.

Je zmatený sám ze sebe.
Jako je pravda, že Boun je vskutku krásný, mladý muž a roztomilý, hlavně ten jeho sladký úsměv. Je pravda, že ho dost přitahuje, vždy když se s ním líbá, nechce aby ta chvíle zkončila, ano vždy mu začne divoce bít srdce, a když s ním nějaká žena chtěla vážný vztah, okamžitě ji odmítl, vzpomene si, jak na základní škole a později střední škole, pozoroval nahé muže, ve sprchách u bazénu, tam měl totiž možnost sledovat nahé muže, poté si vzpomene na chlapce ze základní školy, do kterého byl zamilovaný, jenže u Bouna je toto vše mnohem silnější a více intenzivní, měl by si konečně přiznat že ho přitahují spíše muži, měl by si konečně přiznat, kdo opravdu je, jinak bude nešťastný, když si i nadále bude hrát na někoho jiného, na to co není, sice ho přitahují možná i ženy, ale o tom nikdy moc nepřemýšlel, nikdy nepřemýšlel o své sexuální orientaci, jen ví že ho přitahují muži, více se o to nezajímal, taktéž si vzpomene na to, jak mu ostatní kluci na základní škole nadávali do buzerantů a podobně, možná proto se neodvážil nad tím více přemýšlet, i když v hloubi duše pravdu vždy věděl, už nechce žít nadále ve lži. Je bisexuál, ale skoro čistý gay, ovšem zkušenosti se ženami nijak extra nemá, jim se vyhýbal jako čert kříži, takže... Měl by to zkusit? Dobrá otázka. Jenže to ho upřímně neláká.
Ale pravděpodobně by si měl udělat jasno sám v sobě, než by šel do vážného vztahu, ale v jednom jasno má, v tom že se zamiloval do Bouna, ale to si uvědomil právě teď v tuto chvíli. Sakra! Neví co má dělat, je naprosto ztracený, Boun na něj působí, že ten má už dávno jasno v tom, kdo opravdu je, působí sebejistě.

“Koupel už je připravená, nějakou dobu na tebe volám.” krapet ho vyděsí, když se nečekaně zjeví před ním.

“J-jo jasně, už jdu.” odpoví mu.

V koupelně se svléknou a vlezou si do příjemně teplé vody. Boun si ho přitáhne blíž k sobě a políbí ho.

“Měl jsi někdy něco se ženou?” zeptá se najednou Prem.

“Já? Ne. Jsem gay.” odpoví mu.

“A jak jsi poznal, že jsi gay?” zajímá ho.

“Na základní škole jsem se díval na muže při tělocviku, už od dětství jsem cítil, že jsem jiný, než ostatní kluci, oni řešili ženy a já ne, nevím pohled na ženu semnou prostě nic nedělal, ostatním když viděli ženu, tak se jim hned postavil, jenže mě ne, mě jen při pohledu na muže. Je toho víc.” odpoví a zkoumavě ho sleduje.

“Tak to asi budu čistě na muže.” řekne si spíše sám pro sebe nahlas.

“Už to tak vypadá, ale nemáš se za co stydět. Mě trvalo dlouho, než jsem si to dokázal přiznat, někdo to dokáže téměř hned co si to uvědomí, někdo s tím bojuje a snaží se dokázat, že to tak není, takoví muži často žijí dvojí život, no někteří si to nepřiznají snad nikdy. Bývá to různé.” vysvětlí mu.

“Vážně?” je překvapený.

“Ano, každý to má trochu jinak. Přiznat si to někdo může i na stará kolena, ale je lepší si to přiznat dříve, než později. Žít život ve lži a přetvářce, nebývá šťastný. Já si to dokázal přiznat nějak v šestnácti letech.” pokračuje.

“Já nechci žít svůj život ve lži. Jen až dnes jsem nad tím začal více přemýšlet, po té mé reakci. Jen jsem si nebyl jistý, jestli jsem gay nebo bisexuál.” dodá zamyšlneně.

“Co jsi cítil při pohledu na muže a ženy ty? Měl jsi někdy něco se ženou?” dá mu základní otázky.

“Upřímně na ženy jsem asi moc nekoukal, ale když jsem nějakou zahlédl, tak nic moc, a když muže, hned se mi postavil, kvůli tomu mi kluci nadávali, ženy semnou chtěli něco mít, jenže já je bez přemýšlení automaticky odmítl.” přizná se.

“A láká tě mít něco se ženou?” zajímá ho dál.

“Vlastně ani ne.” přizná.

“Podle mě jsi gay, ale přesněji to asi zjistíš až časem. Ovšem jedno je jisté, na muže jsi stoprocentně, jestli jsi k tomu i na ženy ukáže nejspíše až čas.” pokrčí rameny.

“Děkuji ti. Víš jsi úplně první člověk, kterému jsem toto řekl, a vůbec se s někým o tomto bavil.” zrudne v obličeji.

“Tak to je mi ctí.” šibalsky se usměje.

“Ehhh...” lehce stydlivě odvrátí pohled, pak ho políbí.

*Valentýn*

Je relativně brzy ráno, no Boun už nemůže znovu usnout, takže nějakou dobu jen sleduje spícího Prema, bože je tak rozkošný. Nejraději by ho okamžitě vojel, ale to si chce nechat, až podle toho jak dopadne tento den, možná skončí spolu, to je ve hvězdách.

Rozhodne se jim jít udělat snídani a čaj, k tomu kávu. Přinese mu to do postele, Prem už je taktéž vzhůru, usmějí se na sebe navzájem. Společně se nasnídají.

Poté spolu sledují filmy, jdou na romantickou procházku do lesa, potom si udělají táborák nedaleko od domečku, u něj si udělají oběd, no a blíží se večer, den utíká poměrně rychle, když se člověk dobře baví.
Sotva padne tma, jsou vidět první hvězdy. Měsíc je zrovna v úplňku, takže osvětluje louku i začátek lesa, od domečku. Nádhera. Světlá obloha, ozářená svitem měsíce a ní krása svitu hvězd.
Společně pozorují tu úchvatnou nádheru, Boun ho obejme kolem pasu, po chvíli zahlédne první padající hvězdu, přeje si aby ho Prem také miloval, tak jako on jeho, chce s ním mít partnerský vztah už celkem dlouho, touží po tom z celého srdce. Nečekaně si ho Prem přitáhne blíž k sobě do polibku.

“Víš včera jsem si uvědomil, že tě hluboce miluji. Konečně jsem si to dokázal přiznat, že tě chci, toužím po tobě Boune. Chci aby jsi se stal mým partnerem i v reálném životě.” přizná se konečně Prem.

Boun na něj chvíli nevěřícně hledí, jelikož toto bylo první na co pomyslel, když před malou chvílí viděl padat hvězdu.

“Po tom jsem toužil, už opravdu dlouho. Já tě miluji už roky, nikdy jsem nikoho více nemiloval, než tebe. Konečně! Jasně, že chci taky být tvůj partner i v reálném životě! Mile rád jím budu.” jásá radostí.

Po dalším polibku ruka v ruce jdou na pláž pod měsícem a oblohou plnou hvězd. Hvězdy jim padají nad hlavami. Na pláži si najdou příjemné místo a sledují spolu roj hvězd.

Spřízněné duše si k sobě vždy najdou cestu...

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji moc, za každý komentář, za každou návštěvu mého blogu. Snad se vám má tvorba líbí. 🤍❄