úterý 30. května 2023

Šachovnice a figurky (XueXiao)


Slova: Manipulace, vrah, psychopat, krev, vášeň, romance

Psychopat jménem Xue Yang, je známý hledaný vrah. Vyvraždil mnoho malých klanů. Někteří si myslí, že je poslaný klanem Wen, ale on tvrdí, že ne. Jenže...

Je šílený, navíc se zajímá o temnou magii, jde křivou cestou, používá křivé praktiky, správná cesta, je cesta meče, magie se má používat, jako doplněk, ovšem on používá meč i nekalé praktiky, jen mladá generace, neví kdo přesně je Xue Yang, ani jeho hříchy, avšak starší generace, to ví až moc dobře. Je pronásledovaný zločinec, který ovšem umí úplně zmizet, aby ho nikdo nenašel, když zrovna chce. Nemá city, je arogantní, šílenec, psychopat. Právě se skrývá, nikdo neví, kde se nachází. Je pronásledovaný Xiao Xingchenem a Song Lanem, když ho konečně najdou, nakonec jim opět někam zmizí. Xue Yang má v plánu hrát si s Xiao Xingchenem, svým způsobem ho nějak zvráceně přitahuje. Ovšem velmi rád si s ním hraje, jenže jeho problém v této hře, je Song Lan, přemýšlí že se ho nějak zbaví, ale prozatím neví jak.
*
Klan Wen hledá kousky kovu Yin, ve světě nastal teror a utrpení, bolest a smrt. Nedávno ukázali svou pravou tvář, svůj pravý cíl a směr. Klan Wen, ví že se kousek kovu Yin nachází právě v Oblačném zákoutí. Wen Qing pro něj byla poslána nesmrtelným velmistrem, vůdcem klanu Wen, který jí a jejímu mladšímu bratrovi Wen Ningovi, kdysi když byli ještě malé děti, zachránil život, díky tomu mu věrně slouží, ze vděku že je vzal pod svá křídla, začal se o ně starat a vychovávat, jsou sirotci z vedlejšího klanu Wen. Jenže, to kvůli němu jsou z nich sirotci, jelikož vzal kousek kovu Yin ze sochy Tančící bohyně, která začala pojídat okamžitě duše, takže za tu 'nehodu' může právě on, sourozenci Wen Qing a Wen Ning, jsou jediní kdo onu událost přežili. A vzal si je k sobě kvůli svědomí? Tak to ani omylem, jen využívá ve své hře na šachovnici, pro své zvrácené cíle, má na ně páku, když ho nebudou chtít poslechnout, může říct, že nejsou vděční za záchranu jejich životů, což už několikrát použil, když nechtěli udělat, co jim přikázal, vydírá je tím. Manipulace Wen Ruohana je velká a hrozivá, nikdo netušil, že bude mít skutečně tu drzost začít napadat ostatní klany, ale stalo se. Teď alespoň každý, ví co chce. Teď se zaměřil zrovna na klan Lan z Gusu, kde je schovaný kus kovu Yin, který je po staletí prokletím. Jenže už pár dní tam není...

*

Lan Wangji a Wei Wuxian jsou na cestách, taktéž se snaží najít kousky kovu Yin, ale z úplně jiného důvodu, než právě Wen Ruohan, oni ho chtějí zmrazit v Ledové jeskyni, jak slíbili Lan Yi. Ovšem klan Wen je sleduje, jelikož u sebe mají kov Yin. Sleduje je Wen Chao a jeho 'lidi', které poslal nesmrtelný velmistr. Wen Chao opravdu nenávidí Wei Wuxiana a Lan Wangjiho, no oni jeho také, jelikož je velmi arogantní člověk, což oni k smrti nenávidí, takoví lidé se jim příčí v žaludku, nejraději by všechny takové lidi zabili.

*

Xue Yang právě napadl další klan, všude stříká krev, mrtvoly všude kolem něj, nádherná podívaná, užívá si vraždění lidí, cítí u toho slast a euforii, úžasný pocit. Když někoho zabije, dělá mu to radost, naplňuje ho to. Vraždí pro zábavu. Podřezává jim hrdla svým mečem, je celý od krve, začne se šíleně smát. Když všechny zabije, sedne si na střechu domu, kochá se tím pohledem.

Je noc, takže se rozhodne jít spát do nějakého domu, teď je jich zde mnoho prázdných, takže si může vybrat.

Uslyší kolem sebe sovu klanu Wen, našli ho, takže na spánek může rovnou zapomenout, musí rychle zmizet, než pro něj přijde Wen Chao, což nemá v plánu dopustit, jelikož po něm nejdou jen ostatní klany, ale i klan Wen, tak trochu je zradil, tudíž má další problém. Ne, že by měl zrovna vyloženě strach, ale narušilo by to jeho plány, navíc by to bylo nepříjemné, ze smrti nemá strach, bojí se jen nudy.

Nakonec se rozhodne utéct do klanu Jin, aby ho Meng Yao ukryl, to on ho pustil v Nečisté říši v klanu Nie, jenže to nikdo neví. Od té doby, jsou spojenci, tajně ze stínů hrají svou hru.

Sice je Meng Yao ve svém klanu dost šikanován, protože je synem prostitutky, nejvíce od svého otce, který je vůdce klanu, po nějakých událostech, se ho rozhodl přijmout do klanu, má za úkol najít kov Yin, jelikož po něm jeho otec taktéž touží. Je tajný špion svého otce, ani ostatní z klanu Jin o tom nic neví, avšak má to háček, když nesplní svůj úkol, čeká ho krutý trest.

*O šest let později*

Město Yi je opuštěné, už dávno zde nikdo nežije, respektive Xue Yang, z obyvatel udělal ducho-loutky, poté co ho zachránil, teď už slepý Xiao Xingchen, který daroval své oči, svému nejlepšímu příteli Song Lanovi, jinak by Xue Yanga nikdy nezachránil. Jelikož je slepý, tak netuší do koho se vlastně zamiloval. Aktuálně spolu žijí právě ve městě Yi.

Zrovna začíná padat tma, Xue Yang políbí na ústa svého 'partnera'  Xiao Xingchena. Začnou se vášnivě líbat na ústa. Postupně už nemají žádné oblečení, Xiao poslepu a hmatu jde k jeho penisu, který uchopí do své pusy, začne hýbat hlavou dolu a nahoru, z úst Xue Yanga slyší steny a vzdechy. Netrvá dlouho a udělá se, hned na to vsune svůj tvrdý penis dovnitř jeho těla, chvíli počká než se začne hýbat. Euforie a rozkoš, láska a vášeň. Mezitím co ho šuká, se vášnivě líbají, šílenství v očích Xue Yanga. Avšak je zvláštní, že zrovna Xue Yang k němu začal něco cítit, jen je pohlcen nenávistí a šílenstvím, takže pocit lásky nijak nezná. Užívá si, dostávání lásky, i když je to od osoby, která neví, že je to právě on. Navzájem se dotýkají svých nahých těl.

Jenže, konečně Song Lan najde svou lásku, a tou je Xiao Xingchen, už roky ho hledal a nemohl ho najít, před několika lety se někam ztratil. Uvidí, je dva jak spolu šukají, je to pro něj šok, pomalu se mu zastavilo srdce.

“Xue Yangu! Co to děláš?” zařve náhle.

Ten se hned otočí za hlasem, respektive se o to pokusí.

“Xue Yang?” ozve se šokovaně Xiao Xingchen.

“Ach, ano já jsem Xue Yang!” začne se šíleně smát na celou místnost.

Nakonec se Xiao Xingchen začne rychle oblékat, mezitím Song Lan a nahý Xue Yang spolu začínají bojovat, místností se ozývá zvuk mečů. Xiao vytáhne svůj meč a snaží se zabít Xue Yanga, jenže jelikož ho za celou dobu, co je slepý nepoznal má strach, aby omylem nezabil svého nejlepšího kamaráda. Naštěstí ho tentokrát Song Lan dokázal zabít.

“Už je mrtvý! Už je dobře! Miluji tě Xiao Xingchene! Celé ty roky jsem tě hledal! Konečně jsem tě našel!” obejme ho a políbí, jeho slzy mu začnou téct na rameno.

“J-já to nechápu... Jak se mi to mohlo stát? B-byl zraněný a já se na jméno neptal...” dostane ze sebe skrze slzy.

“Protože jsi až moc hodný miláčku...” řekne mu.

Romance končí, a nová začíná...

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji moc, za každý komentář, za každou návštěvu mého blogu. Snad se vám má tvorba líbí. 🤍❄