neděle 2. května 2021

Líbej mě


Asumi Namikaze pochází z Japonska. Je jí devatenáct let. Má růžové vlasy, zelené oči, chodí v černé barvě a miluje anime. Poslouchá j-rock a j-metal. Je ve stylu visual kei. V létě jede na prázdniny do Říma. Ráda cestuje po světě. Má se, protože na to má peníze což většina lidí nemá.

A tam na pláži potkává tajemnou dívku Lucy Samely, které je osmnáct. Je gothic a velmi sexy. Má dlouhé černé vlasy a také chodí převážně v černé barvě. Lucy je zde také na prázdninách jinak pochází z Anglie.

Jsou rozdílné, ale zároveň stejné. Obě jsou z bohatých rodin avšak své rodiny nenávidí. Sice mají dost peněz a mohou cestovat po světě, ale chybí jim rodičovská láska. Celkově jim chybí láska. A jestli si myslíte, že jsou namyšlené díky penězům tak se mýlíte. Ano je to vskutku zvláštní a neobvyklé. To máte pravdu. Avšak občas se to stává. Ve skutečnosti jsou nešťastné. Uvnitř svých srdcí. Pocity samoty...

***
Našli si místo na pláži kam nikdo nechodí. Raději chtějí být spolu sami. Zrovna na tom místě právě teď jsou.

“Jsi vážně fajn Lucy.” usměje se Asumi.

“Ale ty víc Asumi.” odpoví ji.

Lucy si začíná uvědomovat své city k Asumi. Že ji má raději než pouhou kamarádku. Zamilovala se. Znají se tři týdny. Zde se mohou koupat v moři nahé. Proto si hledali místo kam nikdo nechodí. Neodolá a políbí její ústa. Jsou tak sladké. Je nádherná a roztomilá.

“Co to děláš Lucy?” vůbec nechápe co se děje.

“Políbila jsem tě.” červená se.

“To vím, ale proč?” diví se.

“Protože tě miluji Asumi.” odpoví.

“Cože!? Vždyť se známe jen tři týdny.” je vskutku zmatená.

Sice se jí velmi líbí a přitahuje ji, ale neví co lepšího odpovědět. Celkem ji to překvapilo. K tomu je každá z jiné země. Už od dětství, ví že je jiná než ostatní dívky. Dokonce od dětství pozorovala jiné holky. Ostatní se bavili o klucích, ale ona ani ne. Tušila, že je lesba, ale nechtěla si to celou dobu přiznat. Avšak začala si to přiznávat až poté co ji do života přišla právě Lucy Samely.

“Ano já vím, že se neznáme tak dlouho. Ale já tě vážně miluji Asumi. Sama nevím jak se to stalo. Vždy jsem věděla, že jsem jiná než ostatní holky. Ano místo kluků jsem pozorovala jiné ženy. Ale až díky tobě jsem zjistila, že jsem skutečně lesba. Tobě to vadí?” odpovídá ji.

“Nevadí mi to Lucy. Jsem jen zmatená. Díky tobě jsem si sama přiznala, že jsem lesba. Moc se mi líbíš a dost mě přitahuješ. Taky tě mám asi raději než jen kamarádku.” políbí její ústa.

Poté jdou do vln moře. Skáčou do vln a užívají si to. Především čas kdy jsou spolu sami. Ví, že se pak už nejspíš nikdy neuvidí. Tak si chtějí onen společný čas užít naplno.

Ve vlnách se líbají a poznávají navzájem svá nahá těla. Sahají si na prsa a prsty strkají dovnitř svých těl. Vzrušení a vášeň naplňuje jejich těla a duše. Spojení duší.

Ani si nevšimli, že se stihlo dost zatáhnout. Celá obloha potemněla. Těžké černé mraky. Z vášně je probudí první blesk a hned na to se ozve silný hrom. Začíná silně pršet. Musí rychle pryč z vody. Je to celkem nebezpečné.

Rychle běží ven z vln moře a oblékají se zpět do oblečení. Příjemné kapky deště chladí jejich kůži. Vítr sílí. Každá je na jiném hotelu.

“Na jaký hotel půjdeme?” zajímá Lucy.

“Třeba kde jsi ty. A něco mě napadlo.” řekne.

“Ok. A co tě napadlo Asumi?” zajímá se.

“Co kdybychom měli obě stejný pokoj na nějakém hotelu?” navrhne ji.

“To zní dobře. Snad to nějak půjde.” pronese.

Souhlasí s tím.

***
Asumi Namikaze se nakonec zamilovala do Lucy Samely. Po jejich společném pobytu v Římě se začali stýkat. Tehdy vůbec netušili, že se ještě někdy uvidí. Začali mít spolu partnerský vztah. Sice se vídali málo, ale jejich láska je silná.

Přestěhovali se do jižní Koreje. Mají zde malý byt. Vláda zde kupodivu povolila homosexualitu.

Zde také poznali mladý pár z Číny. Dva herce Wang Yibo a Xiao Zhan, kteří utekli do Koreje. V jejich zemi je bohužel homosexualita stále zakázána. Jenže jejich rodiče přišli na to, že jsou gayové a nakonec se to dostalo až k veřejnosti. Což byl očividně velký problém. Takže oba dva zmizely pryč z Číny. Začali spolu žít v Koreji. Byl z toho veřejný poprask. Jak jinak. Navíc zde má Wang Yibo svou k-pop skupinu Uniq.

Z těch čtyř se stali nejlepší přátelé. Mají společnou partu. Wang Yibovi je dvacet tři let, Xiao Zhanovi dvacet šest, Asumi dvacet jedna a Lucy je dvacet. Vskutku si spolu rozumí přestože jsou úplně odlišní.

Lucy a Asumi mají partnerský vztah dva roky a Wang Yibo s Xiao Zhanem pět let. Jsou velmi šťastní. Úžasné. Asumi má teď blond vlasy a Wang modré. Lucy je má stále černé a Xiao hnědé. Rádi experimentují se styly.

Zrovna sedí u notebooku. Jsou u Asumi a Lucy doma. Sledují horory a užívají si společný čas. Je pátek a o víkendu budou u nich.

Lucy se líbá se svou partnerkou a Wang se svým partnerem. Jsou nahý. Nestydí se před sebou. Všichni z nich jsou zvrhlý. A také milují bdsm. Xiao si rukou hraje s penisem Wanga a Asumi zase svými prsty ve vagíně Lucy a ta si hraje s jejími prsy. Filmy téměř nevnímají. Spíš vnímají svá nahá těla. Asumi se skloní a jazykem začne olizovat klitoris své ženy. A Wang zase kouří penis svému partnerovi. Ach, ano. Netrvá dlouho a Xiao se mu vystříká do pusy. Hned na to už cítí jeho penis uvnitř svého zadku. Lucy si nasadí umělý penis a začne šukat svou partnerku do pipinky. Jsou mokrý jako obří rybník. Pokojem se ozývají vzdechy a steny v euforii slasti. Ozývá se čvachtání a pleskání. Rozkoš...

***
Také mají nové přátele. Z lgbt komunity. HoYeon Jung a Shin Hyun-ji jsou jihokorejské modelky, které jsou partnerky. Huang Jing Xiang a Gao Taiyu jsou partneři, také oba dva pocházejí z Číny a také utekli pryč. Mají za nimi přijít v sobotu.
Sraz přátel. Půjdou do bdsm klubu.

***
Jsou oblečeni v sexy hadrech. Lucy Samely, Shin Hyun-ji, Xiao Zhan a Gao Taiyu jsou dominantní. Asumi Namikaze, HoYeon Jung, Wang Yibo a Huang Jing Xiang jsou submisivní. Subíci mají kolem krku obojky na řetězu. A takto si je dominanti vedou městem. Ostatní se na ně divně dívají, ale už si na to zvykli.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji moc, za každý komentář, za každou návštěvu mého blogu. Snad se vám má tvorba líbí. 🤍❄