neděle 18. dubna 2021

Moje léto lásky

 


Nezumi se toulá městem. Nikoho zde zatím nezná. Je tu nový.

Právě začali letní prázdniny. Začíná zapadat slunce. Dorazí k nějakému parku kde si sedne na lavičku. Vytáhne z kapsy krabičku cigaret a jednu si zapálí. Rád by zde v novém městě někoho poznal. Vždy miloval podvečerní a noční toulání kdekoliv. Avšak doteď žil na vesnici. Poprvé žije ve městě. Sedí a pozoruje okolí, když zahlédne zvláštního mladíka s bílými vlasy. Vypadá nádherně. Okamžitě zaujme jeho pozornost. Taky sedí sám. Přitahuje ho. Pouliční lampy svítí. V jejich světle působí tajemně. Líbí se mu. Je roztomilý. Přemýšlí, že by ho šel oslovit. Ale najednou se začíná stydět. Neví proč. Potřebuje odhodlání. Zapálí si další cigaretu. Stále toho mladíka sleduje. Zvláštní pocit. Nečekaně se na něj otočí. Také ho za NJčne pozorovat. Hledí si navzájem do očí. Pozorují se. Nemohou od sebe odtrhnout zrak. Oba zrudnou v obličeji jako rajče, ale ve tmě to není vidět. Zmatení. Nechápou ten pocit, který cítí, když na sebe hledí. Buší jim srdce jako o závod. Roztomilé. Mládenec s bílými krátkými vlasy se najednou zvedne z lavičky a vydá se směrem k tajemnému muži s černými vlasy. Odvaha.

“Ahoj. Já jsem Shion a ty?” osloví ho.

“Mé jméno je Nezumi. Rád tě poznávám.” sladký úsměv.

“Já tebe taky.” sedne si vedle něj.

“Kolik je ti let?” zeptá se Nezumi.

“Mě je sedmnáct a tobě?” odpoví Shion.

“A mě osmnáct let.” usměje se černovlasý mladík.

Pocity osamělosti mizí...

***
Má delší černé vlasy, které nosí v culíku. Je sladký. Už od dětství se liší od ostatních kluků jen tehdy nevěděl proč. Ale teď už to ví. Tak nějak miluje jiné muže. Ano, přitahuje ho stejné pohlaví. Je totiž gay. Měl kvůli tomu celkem problémy mezi ostatními. Ovšem nikdy partnera neměl. Kdysi jednoho miloval, ale ten ho odmítl s tím, že není žádný gay jako on. Dlouho byl zlomený, smutný. Má vskutku osamělý život. Společnost ho odsoudila. Také zažíval těžkou šikanu kvůli své sexuální orientaci. Postupně se uzavřel do sebe. Od odmítnutí onoho chlapce uplynuli tři roky. Bylo mu patnáct. Poznali se na jednom táboře. Horší bylo, že to roznesl mezi dětmi a tak se to šířilo dál a dál.

***
Muž s bílými vlasy byl vždy jiný než ostatní. Když o něj měla zájem nějaká holka tak se držel dál, přestože jich několik měl, ale něco mu chybělo jenže nevěděl přesně co. Sice s pár dívkami měl sex, ale nebylo to ono. Cítil, že je chyba v něm, ale nedokázal přijít na to co je s ním špatně. Avšak, když viděl muže pocítil zvláštní pocit, který nedokázal popsat. Ovšem nemohl říct jestli ho přímo muži přitahovali ani dívky. Celkový zmatek sám v sobě. Jenže to ještě neznal mládence jménem Nezumi... Ten ho přitahuje.

***O měsíc a půl později***

*Nezumi a Shion se stali přátelé. Jejich osamělost zmizela.*

Právě leží na pláži u moře a sledují západ slunce. Vlny moře, ve kterých se odráží sluneční paprsky, které mizí v dáli. Překrásný pohled. Cítí se šťastně. Kouzelná romance.

***
Shion si neblaze uvědomuje jak moc ho Nezumi přitahuje. Líbí se mu. Má ho plnou hlavu. V jeho přítomnosti se cítí zvláště. Nikdy k nikomu něco takového necítil. Navíc sám neví co přesně k němu cítí. Jediné co ví je, že city k němu jsou velmi silné přestože se neznají moc dlouho. Je docela zmatený. Tyto city a pocity jsou pro něj nové. Nezná to.

***
Nezumi si také uvědomuje onu přitažlivost mezi nimi. Jen on tyto city a pocity velmi dobře zná a to ho děsí. Začíná totiž cítit to co před třemi lety k tomu chlapci co ho odmítl nehezkým způsobem. Jenže lásce neporučíš. Bojí se svých citů. Špatná zkušenost. A vskutku velmi bolestivá.

***
Jak tam tak leží v písku a přemýšlejí nad tím co vlastně cítí, mladíkovi s bílými vlasy to nedá a vrhne se na ústa krásnému muži vedle sebe. Do vášnivého polibku.

Nikdy by nevěřil, že bude líbat muže natož aby k nějakému toto cítil. On je úplně první ke komu něco takového cítí. Ale stalo se tak. Je to skutečné. Žádný sen. Zamiloval se do něj. Teď si to uvědomil.

Sladké vášnivé polibky na ústa. Jejich vlhké jazyky se navzájem dotýkají. Hluboké pohledy do očí. Utopili se v nich. Šum vln moře a padá tma. Začínají být vidět hvězdy na obloze. Vnímají každý svůj dotyk svých nahých těl. Naprostá euforie. Shion si teď začíná uvědomovat co mu celou dobu chybělo. Našel to až s mužem. Po chvíli už leží pod černovlasým mladíkem a nohy má ve vzduchu. Ucítí něco tvrdého u svého otvoru. Vzrušení. Slast. Pomalu a opatrně vsune svůj penis dovnitř jeho otvoru. Počká než si zvykne na velikost jeho penisu až poté se začne opatrně hýbat. Nejprve pomalu a postupně zrychluje. Jejich poprvé alespoň s mužem. Ano než Nezumi zjistil, že je gay měl jednu dívku. Nemiloval ji.

“M-Miluji tě.. Nezumi..” vypadne z něj.

“A já tebe Shione...” políbí ho.

Láskyplně šuká jeho zadek. Je tak vzrušený, že netrvá dlouho a zaplní jeho otvor velkou dávkou spermatu. Během chvilky už klečí na čtyřech a má v sobě penis své lásky. Také krátkou dobu počká než začne pohybovat svými boky a penisem uvnitř něj. Užívá si to. Oni oba.. Už je noc.. Nakonec ani on dlouho nevydrží a udělá se. Boží pocity.

Jdou se koupat do moře. Ale ne na dlouho. Už je chladno a blíží se bouřka. Respektive odejdou zpět do chaty, když se objeví první blesk a ozve se hrom...

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji moc, za každý komentář, za každou návštěvu mého blogu. Snad se vám má tvorba líbí. 🤍❄