neděle 18. dubna 2021

Odešel jsi


 

Itachi Uchiha nadevše miluje svého mladšího bratra Sasukeho. Jenže byl nucen od něj odejít...

***
Sasuke sedí za stolem v kanceláři. Pracuje v rodinné firmě svých rodičů.

Fugaku Uchiha je jejich otec a Mikoto je jejich matka. Madara Uchiha je jejich strýc. Šťastná rodina dá se říci. Měli celkem přísnou výchovu.

Avšak myslí na svého staršího bratra, který před pěti lety odešel pryč. Tehdy mu bylo šestnáct. Itachimu bylo dvacet tři. Je o sedm let starší než on. Velmi mu chybí. Neblaze si uvědomil, že ho vážně miluje. Trápí se bez něj. Netuší proč ho tehy opustil. Svou rodinu a hlavně jeho. Svého mladšího brášku. Smutek a bolest z jeho odchodu. Bere to od něj jako podraz. Kudlu do zad. Jenže ho nemiluje jen jako bratra. Přijde mu to vážně divné. Ale je to tak. Je divné milovat vlastního bratra? Zmatení... Z myšlenek ho vytáhne zaklepání na dveře. Zpátky do reality.

“Vstupte.” pronese.

Do místnosti vstoupí mladý blonďák s modrýma očima. Je zde nový a Sasuke je jeho šéf. Tak nějak ho má na starost.

“Nesu vám ty papíry. Jsou třeba podpisy.” promluví mladý Naruto Uzumaki.

“Achjoo. Ty papíry mě jednou zabijou.” povzdychne si černovlasý muž.

“To chápu pane.” ozve se modrooký blonďák.

“Udělej mi kafe prosím tě.” zamumlá Sasuke.

Respektive Naruto je nový asistent Sasukeho.

“Dobře. Ještě něco mám udělat pane?” zajímá ho.

“Kup mi něco k jídlu, mám hlad.” dodá ještě.

“Dobře pane.” odpoví.

“Teď jdi.” řekne mu.

A tak Naruto odejde. Sasuke se ponoří do další hromady papírů. Tato práce ho nebaví, ale vydělává vskutku slušné peníze. Navíc je to firma jeho rodiny, takže se počítá s tím, že tu bude pracovat. Kdysi zde pracoval i jeho bratr Itachi než zmizel beze slova. Nechce si ovšem přiznat, že je gay. Bojí se toho.

Naruto mezitím jde do blízkého obchodu pro nějaké jídlo. Rozhodne se vzít i pití svému šéfovi. Neblaze si uvědomuje, že ho velmi moc přitahuje jeho šéf. Stydí se před ním. Je na něm dost poznat, že ho něco trápí, ale neptá se na nic. Ve firmě pracuje teprve měsíc a půl. A už se stihl zakoukat do šéfa. Přestože je jeho šéf celkem arogantní, je opravdu sexy a přitažlivý. Všiml si, že o něj má zájem mnoho žen, ale s ním to pomalu ani nehne. Což je zvláštní v jeho pozici. Je chladný jako led snad ke každému. Nechápe to. Nakoupí a poté jde do místní jídelny kde koupí šéfovo oblíbené jídlo. Už o něm ledacos ví. Je takový pozorovatel. Přijde zpět do budovy kde pracuje a nastoupí do výtahu. Jede až do posledního patra což je desáté. Zaklepe na dveře a čeká než bude moci vstoupit. Čeká několik minut.

“Dále.” ozve se nakonec.

Vstoupí. Položí nákup na jeho pracovní stůl.

“Zde máte jídlo pane.” promluví.

“A to kafe?” zamrmlá.

“Teď jsem přišel z obchodu a jídelny pane. Hned jdu udělat to kafe. Promiňte, že ještě není.” už je zvyklý.

“Chápu v pohodě. A děkuji Naruto.” usměje se na něj a jeho temně černé oči se vpíjí do těch modrých.

***O čtyři měsíce později***

Uzumaki si musel přiznat, že se do toho Uchihy zamiloval až po uši. Zrovna je víkend a on sedí sám v baru a je už celkem opilý. Ani si nevšiml, že ho někdo pozoruje ze stínů. A už vůbec ne, že je to starší bratr jeho šéfa. Vlastně ani neví, že vůbec nějakého má. Po chvíli ho vyruší jeho nejlepší kamarád Gaara Sabaku.

“Ty teda vypadáš Naruto. Děje se něco?” promluví rudovlasý sexy mladík.

Blonďák zvedne hlavu.

“Ahoj Gaaro. Rád tě vidím.” odpoví mu.

Takto ho naposledy viděl po odmítnutí dívky Sakury Haruno. Takže tuší, že se to týká lásky a vztahů. Ano znají se od základní školy. A Sakura byla jejich spolužačka. Naruto se do ní tehdy zbláznil jenže ona ho odmítla. A fakt nehezkým způsobem.

“Kdo je to tentokrát Naruto?” zeptá se.

“Je to můj šéf.” zavzlyká.

“Ten Sasuke Uchiha?” vyprskne Gaara.

Itachi sebou škubne po tom jménu. Už dlouho neviděl svého bratra. Velmi mu chybí, ale musel odejít.

“Jo přesně ten a neví o tom.” dodá blonďák smutně, bolestně.

Uzumaki neví totiž, že ho Sabaku celé roky hluboce miluje. Nikdy mu to neřekl. Bál se odmítnutí. Jenže se teď dozvěděl, že miluje jiného muže. Začíná si vyčítat, že mu své city k němu ještě neřekl. Bodlo ho to u srdce. Najednou si všimne tajemného muže, který je pozoruje. Má dlouhé černé vlasy a temné černé oči. Je oblečen celý v černé barvě. Musí uznat, že je sexy. Vážně kus.

***Jak čas plyne***

Už je to šest let co Itachi zmizel ze Sasukeho života. Sasukemu už je dvacet dva let. Itachimu je teď dvacet devět.

Sasuke se dal dohromady s Narutem a Itachi s Gaarou. Gaara je jediný kdo ví o návratu Itachiho.

Ještě není správný čas aby se ukázal. Zabili by ho. Tehdy musel odejít aby chránil svého mladšího bratra, kterého nadevše miluje. Přestože ho to celé roky ubíjí a zabíjí uvnitř. Přesně tak.
Zapletl se s jedním kultem avšak rozhodl se odejít jenže jak to tak bývá nenechali ho od nich jít. Takže všechny roky zabíjí členy kultu aby byl volný. Ještě mu zbývá zabít sedm členů. Ano je to velký kult. Měl mnoho členů. Většinu už zlikvidoval. Hodně cestoval po světě. Je pravda, že členové byli i v zahraničí jenže tam je už zabil. Vskutku svého dávného rozhodnutí lituje. Nikdy neměl být jejich členem. Ale stalo se. Nemůže to vrátit zpět. Bohužel, ale nejde to.

A Gaara je vrah takže mu začal pomáhat aby se mohl co nejdříve setkat se svým bratrem. Spíš patří k policii, ale je v utajení. Po této sektě jde už dlouho, takže se mu spojenectví hodí. Jim oběma. Ví o jeho lásce k jeho bratrovi a on zase o jeho lásce k Narutovi. Gaarovi je dvacet pět let a Narutovi dvacet tři.

***O rok později***

Konečně nastal čas vyjít ven ze stínů. Itachi se může po sedmi letech ukázat a vidět svého mladšího bratra Sasukeho. Jen si není jistý jestli ho vůbec chce vidět po všech těch letech. Ovšem je rozhodnutý za ním jít. Celou dobu ho sledoval a hlídal ze stínů aby se mu nic nestalo. Ví kde žije a také ví, že už nějakou dobu není ve vztahu s Narutem. Netuší zda ho skutečně miloval, ale něco k němu asi cítil jinak by s ním nebyl. Tak nějak trochu žárlí.

“Neboj se Itachi. Jen jdi za svým bratrem. Jdi za svým srdcem.” pobídne ho Gaara.

“A ty zase za Narutem. Také běž za svým srdcem Gaaro. A děkuji ti za pomoc.” odpoví Itachi.

Dodají si navzájem odvahu.

“Nemáš zač. A hodně štěstí přeji.” odvětí mu.

“Ale mám. Však se snad nevidíme naposledy ne? Jsi mi dost blízký za tu dobu Gaaro.” přizná.

“Ty jsi pro mě také velmi blízký Itachi. Doufám, že se nevidíme naposledy.” usměje se a věnuje mu polibek.

Sladký a vášnivý polibek.

***
Itachi dorazí před dům svého bratra. Chvíli čeká než zazvoní na dveře. Netrvá dlouho a dveře se otevřou.

“Bratře? Jsi to ty?” vypadne ze Sasukeho úst.

“Ano jsem to já bráško.” odpoví mu.

"Odešel jsi..." pronese chladně Sasu.

"Musel jsem." řekne smutným hlasem.

"Proč?" nechápe to.

"Abych tě chránil." přizná.

“Pojď dovnitř.” pobídne ho.

Neváhá a vejde. Sednou si vedle sebe a Itachi mu vše vysvětlí a řekne mu úplnou pravdu proč musel odejít a jeho bratr to nakonec pochopí.

“Miluji tě nadevše můj bráško. A není to jen bratrská láska, ale miluji tě jiným způsobem. Chci tě jako svého partnera.” vyzná mu svou lásku.

“Taky tě miluji můj bratře. Také víc než jen jako bratra. Snil jsem o tvém návratu a partnerském vztahu s tebou. Vím, že jsme bratři, ale já si prostě nemůžu pomoci.” přiznává se.

Silné pouto. Políbí se na ústa a začnou se svlékat z oblečení. Sasu vezme do pusy penis svého bratra a zkušeně mu ho začne kouřit. Po místnosti se ozve sten vzrušení. Mezitím dvěma prsty řádí uvnitř jeho otvoru, připravuje ho na svůj vpád. Po chvíli vpluje do jeho zadku svým penisem. Užívají si každý svůj dotek. Vrazí mu ho tam na první příraz až po kořen. Po pár vteřinách se začne hýbat vevnitř toho úžasného těla. Je tak moc vzrušený, že se bohužel rychle vystříká. Moc dlouho to nevydržel. Sperma mu stéká po půlkách. Ita s chutí pojme ústy ten krásný penis a začne si s ním hrát jazykem. Po několika minutách se mu pusa zaplní velkou dávkou spermatu, které mu teče po bradě. Olízne se. Vše poslušně spolkne. Dokonalé pocity... Euforie...

***
Miluji tě už dlouho Naruto Uzumaki. Po nikom jiném netoužím. Chci jen tebe a nikoho jiného. Buď prosím jen můj.” vyzná mu konečně lásku Gaara.

“Taky tě miluji Gaaro Sabaku. Jen jsem si to nechtěl přiznat. Mile rád budu jen tvůj lásko.” odpoví mu Naruto.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji moc, za každý komentář, za každou návštěvu mého blogu. Snad se vám má tvorba líbí. 🤍❄