úterý 9. srpna 2022

Uvězněná


 (Taková pocitová short story, převážně o pocitech) 

Leží v posteli a opět se ztrácí ve svých představách. 

Nakonec ponořená ve svých myšlenkách, začne poslouchat creepypasty a zapálí si cigaretu. 

***

Má partnera, kterého hluboce miluje, jenže je tu pár problémů, hluboko uvnitř jejího nitra. Myslí, že z toho brzy zešílí ještě víc, než už šílená je. Avšak je to komplikované. Neví co má dělat. Nejspíše to má jediné řešení. Najít si nějakou milenku. Sice ho hluboce miluje, ale potřebuje, alespoň ženské tělo na sex. 

*

Sexualita může být dost složitá. 

Je ženského pohlaví, cítí se převážně jako muž a je pomalu čistá lesba. O muže nemá téměř žádný zájem a moc ji nepřitahují. 

Měla víc období, kdy vypadala, jako muž, jenže kvůli svému partnerovi se snaží vypadat, jako žena. Respektive u ní se ty období střídají. Líbí se ji i ženské oblečení, ale to mužské je více pohodlné. 

Je sice bisexuální, s trochou transsexuality, ale pomalu čistá lesba. Povahově je spíš muž, více než žena. Sex s mužem jí nevadí, ale nesnáší kuřbu, to ji přijde nechutné a odporné. To téměř vůbec nedělá, ale občas to jejímu partnerovi vadí, tak to pro něj jednou za čas chvíli udělá.

Ovšem kdysi byla na muže o něco víc než teď, respektive líbili se ji o něco víc, takže to moc nechápe. Nebo si to jen nalhávala? To že se ji muži líbí? Sama neví úplně přesně. U někoho to bývá poměrně dost složité. 

A toto jsou ony její osobní problémy, alespoň v tomto ohledu. 

Ale život ji víc kurví její psychiku a zdraví. Psychických postižení dohromady má až až a zdravotních problémů nad hlavu. 

Život je hold peklo samo o sobě, alespoň ten její ano. 

Občas přemýšlí zdali za to nemůže porucha osobnosti, která je jedna z mnoha poruch co má. Ženské a mužské osobnosti, minimálně deset různých osobností. Asi to s tím také souvisí, ale nebude to čistě jen tímto.

Nikdy nebyla u žádného sexuologa a ani to nemá v plánu. Stačí ji, že sama ví, jak se cítí.

Ze všeho už ji hrabe a šílí z toho. Jako by po nějaké době zase začala vše vzdávat. Navíc se v jejím životě stále něco sere, už je z toho tak unavená. Zoufalství a beznaděj. Deprese, nehorázná bolest, utrpení... 

Díky své naprosté odlišnosti si zažívala a zažívá peklo. Šikana a tak podobně. 

Netuší, jak má své pocity vlastně správně popsat a vyjádřit.

***

Začne sledovat videa s alternativními ženami, typy co se ji velmi líbí. K tomu si pustí j-rock. 

*

Sama patří mezi alternativní lidi. Je kombinace gothic, metal, asijské styly. Obléká se podle nálady a počasí. Také k tomu je otaku. Baví ji cosplay. 

Miluje anime hlavně yaoi a yuri, zajímá se o Asii a asiaty. Je toho mnoho, co miluje a má ráda, ale i toho co nenávidí. 

*

Je těžké si najít kamarády či milenku. Nikdo ji nerozumí, připadá si dost osamělá. 

→ Jsou věci, které prostě nejdou pořádně vysvětlit nebo vyjádřit, obtížné...


6 komentářů:

  1. Milujem tvoje blogy❤️❤️

    OdpovědětVymazat
  2. Upřímně mě to dost chytá za srdce... Chce se mi z toho brečet...

    OdpovědětVymazat
  3. Tohle by bylo možná ještě působivější, kdyby to bylo napsáno v 1. osobě. Tedy jako by to vyprávěla sama o sobě. "Ležím v posteli a opět se ztrácím ve svých představách.Vychutnávám si cigaretu a vnímám creepypasty....":)

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc, za každý komentář, za každou návštěvu mého blogu. Snad se vám má tvorba líbí. 🤍❄