čtvrtek 9. června 2022

Rudovlasý ďábel (TaeTen)


Lee Taeyong zrovna čeká na svého kamaráda a prsty si prohrábne své rudé vlasy.

***
Je známý tím, že spí kde s kým, respektive s kde jakým mužem, je totiž gay. Rád chodí po klubech a vošuká pomalu každého pěkného kluka. Naprostý děvkař a o vážné vztahy nemá absolutně zájem. Avšak s ním vážný vztah chce mnoho mužů i žen, ale vše odmítá a o ženy nemá už vůbec zájem. Každý to o něm ví. Také se mu začalo kvůli tomu říkat Rudovlasý ďábel. Navíc je dost populární jako člen k-pop skupiny Nct U. Miluje večírky a sex. Pro většinu je jako jejich bůh, ale s ďábelskou duší. Pan nedosažitelný. A opravdu moc sexy. Je přitažlivý a dost divoká povaha. Ale je opravdu hezoun. Spal s několika členy z jejich skupiny. Ale nejraději z nich má Chittaphon Leechaiyapornkul známého jako Ten. S ním spal víc než jednou. Což u něj něco znamená, nestává se pomalu vůbec, že by s některým spal vícekrát. Ale je to výhra nebo prohra?

***
Jeho kamarád Ten konečně přišel. V ruce má čokoládu a kouše ji. Ten ho má hluboko v srdci, ale zjískat srdce toho sexy ďábla je snad nemožné. No mnoho mužů se o to pokoušelo, neúspěšně.

“No konečně jsi tady.” ušklíbne se Taeyong.

“Těch pár minut tě koukám nezabilo.” začne se smát.

“No dovol.” pronese skrze zuby.

“Neboj se, dovolím si i víc.” nečeká na odpověď a políbí ho.

Už před nějakou dobou se rozhodl ho zjískat jen pro sebe. Ještě netuší jak.

Začne ho divoce a vášnivě líbat. Kupodivu se mu nebrání. Velmi ho miluje a prostě ho musí mít. Když pustí jeho rty, uvidí že se červená ve tvářích, což u něj není nijak extra vidět. Nějak neví co mu na to má říct. Jako by Taeyongovi došli slova.

“C-co to...” nestihne domluvit a už znovu má ve svých ústech jeho vlhký jazyk.

Přitáhne si ho ještě blíž k sobě a rukou mu sahá na zadek než mu zajede do černých kalhot, rovnou do trenek, kde si chvíli pohraje s jeho tvrdým penisem a pak se vším hned přestane se šibalským úsměvem a provokativně si olízne spodní ret. Opravdu si to užívá, chce aby po něm nejen toužil. Miloval ho. No a potom si odkráčí pryč. S úsměvem ve tváři. Doufá, že to na něj bude fungovat. Nechává za sebou stát muže, kterého miluje. Je to sice lehce těžké, ale ne nemožné.

***O tři hodiny později***

Je noc a Taeyong je ve vaně a přemýšlí nad tím co se to dnes vlastně stalo.

On mu někdo vzdoruje? A dělá si z něj hračku?! Tentokrát začíná být on sám hračkou? To nemůže přeci dopustit! Nejdříve ho dost navnadí a pak si jen tak odejde, bůh ví kam?! Proč ho sere, že neví kam šel?! To bude jen pošramocené mužské ego, řekne si. Ale proč mu to udělal někdo koho má ze všech nejraději?! A ani sám neví proč, ale něco na něm bylo vždy, ale teď si je naprosto jistý. Proč ho to k němu tak táhne? K tomu je jediný s kým spal vícekrát, když bude počítat jen nezávazný sex.

Respektive má čtyři bývalé partnery Na Jaemin, Park Jisung, Yuta Nakamoto a Moon Taeil, jenže se zklamal v lásce a tak zanevřel na city a vážné vztahy, nechce další zklamání a bolest. Bojí se znovu začít někoho milovat, dát někomu opět své srdce. Je to ovšem logické. Avšak i když nechceš, srdce si vždy najde cestu. Nemusíš chtít někoho milovat, ale i tak se vždy najde někdo do koho se zamiluješ ať chceš nebo ne. To je bohužel život.

Bojí se toho, že se do něj zamiloval. Jenže to nechce dát najevo. Sebeobraný automatický reflex.

***O pět měsíců později***

Je letní noc, moc velké horko. Ten a Taeyong leží vedle sebe na šedém gauči jen v trenkách. Z jejich těl stéká pot.

Najednou se rudovlasý přisaje k jeho ústům do polibku. Chce ho držet a nikdy nepustit. Líbá krk a ouška, jazykem si hraje s tím jeho. Rukou si pohrává s jeho tvrdým penisem, který po chvíli uchopí do své pusy, hýbe hlavou dolů a nahoru než se mu zaplní velkou dávkou spermatu, které poslušně spolkne. Netrvá dlouho a už leží pod ním, cítí jeho velký penis u svého mokrého otvoru, nejprve dva prsty než mu ho vrazí do toho sexy zadku. Začne hýbat svými boky a po chvíli najde jeho citlivé místečko, takže se na něj zaměří. Hlasité vzdechy.

“Odteď jsi jen můj Taeyongu.” promluví. “Už dlouho tě miluji a nehodlám se dál o tebe s kýmkoliv dělit.” dodá.

“Souhlasím, já tebe totiž taky. Jen jsem se bál, že mě taky opustíš jako ti předtím. Díky pár vážným vztahům a zlomenému srdci, jsem zanevřel na vztahy a lásku, ale i tak jsem se zamiloval znovu a to do tebe.” přizná se konečně rudovlasý ďábel.

V tu chvíli se Ten udělá dovnitř těla svého miláčka. 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji moc, za každý komentář, za každou návštěvu mého blogu. Snad se vám má tvorba líbí. 🤍❄