středa 16. března 2022

Bolestivá slast (WooSan)


 Jung Woo-young je mladík, kterému je dvacet jedna let. Choi San je jeho partner a milenec, kterému je dvacet dva let. 


Oba dva jsou z chlapecké skupiny Ateez, která vznikla v roce 2018, vytvořena KQ Entertainment. Jejíž členové jsou Song Min-gi, Kim Hyun-joon, Park Seong-hwa, Jeong Yun-ho, Kang Yeo-sang, Choi Jong-ho dohromady je jich osm. Mají fanoušky po celém světě a jsou velmi oblíbení. Mají vskutku velký talent. Jejich vášeň je hudba a tanec. Jsou vážně skvělí. 


***

Zrovna Jung plave v bazénu u jejich domu. Prohrábne si rukou své světle fialové vlasy a podívá se směrem ke svému partnerovi. 


“Ty nejdeš do bazénu?” pronese. 


“Za chvíli půjdu.” odpoví mu a usměje se. 


Žije se svým partnerem v malém domku. Jsou spolu už přes tři roky. Poznali se ještě před vznikem Ateez. Poprvé se viděli na vystoupení jedné k-pop skupiny. Měli společný sen a to být taky členi nějaké takové skupinky. A to se jim splnilo. K tomu nakonec opravdu skončili v partnerském vztahu a jsou milenci. Hodí se k sobě. Takoví slaďoušci dva. 


Choi po chvilce skočí šipku do vody, jeho sexy tělo se také namočí, z jeho černých vlasů kape voda. Začnou dělat kraviny ve vodě. Cákají po sobě vodu, smějí se jako malé děti. 


Po chvilce se začnou vášnivě líbat. Nikdo neví o jejich vztahu, jen skupina ve které jsou. Vášnivé polibky a ve vodě se o sebe otírají svými rozkroky. 


“Pojď do domu.” šeptne mu do ucha Choi. 


“Chceš jo?” rád provokuje. 


“Jo chci.” lehce ho kousne do ucha. 


Tak vylezou z bazénu, osuší se ručníky a jdou dovnitř domu. Tam si nejprve umyjí těla od chlóru. Přeci jen chlorová chuť by nebyla moc dobrá, že? 


Hraje tu zrovna jejich song Wonderland. Rádi si pouští songy jejich skupiny. Je správně tvrdá a melodická jako jejich sex. Prostě se hodí do atmosféry. 


Odeberou se do ložnice, kde se na sebe vrhnou. Vášnivé a dravé polibky. Choi se vrhne na jeho tvrdý penis. Svým vlhkým jazykem krouží po špičce než si ho vsune celý do pusy až po kořen. Hýbe hlavou nahoru a dolů. Avšak netrvá dlouho a má plnou pusu jeho spermatu, které mu teče po bradě, vše spolkne do poslední kapičky jako poslušná děvka. Poté začne jazykem olizovat mokrý otvor svého partnera a strčí mu dva prsty do zadku. Pokojem se ozývají slastné vzdechy a sténání obou mužů. Když si ho připraví na svůj vpád, vrazí do něj svoje tvrdé péro až po kořen, pár vteřin počká než začne hýbat svými boky a tvrdě ho šukat do prdele. Užívají si každý dotek svých nahých těl. Hlasité sténání v naprosté euforii je slyšet po celém pokoji. Pot jim stéká po těle. Venku je teplo tak jako oni. Občas ho zatáhne za světle fialové vlasy, takže mu škubne hlavou dozadu nebo ho rukou pleskne přes půlky až to mlaskne. Vášeň a naprostá slast. Během toho vytáhne z šuplíku dvě růžové jehly a jednu černou. Vystříká se do toho sexy zadku, který tak rád šuká. Položí ho pod sebe a znovu vsune do své pusy ten úžasný penis. Když opět stojí v pozoru jako svíčka tak mu do žaludu zapíchne černou jehlu skrz naskrz, ozve se příjemný vzech z těch sladkých úst, posune se a s chutí políbí ty krásné rty. A poté se přesune níže a chytí do své ruky jednu jeho kouli, do které zabodne růžovou jehlu, potom vezme do ruky tu druhou, do které vrazí druhou růžovou jehlu. Jung si užívá tu příjemnou bolest, ve svém penisu a koulích, kterou tak moc miluje. 


“Miluji tě nejvíce na světě.” promluví Jung. “Jen ty mi dokážeš dělat tak příjemnou bolest.” dodá. 


“Já tě taky miluji. Jsi moje všechno.” odpoví mu Choi. “A jen s tebou můžu ukojit mou zvrhlou stránku. Také s tebou mohu dělat různé zvrhlé hrátky.” mluví dál. 


“Konečně se tehdy našel někdo kdo by mi tyto věci dělal. To ty jsi se objevil a jsem za to velmi rád.” pokračuje. 


Jen co to dořekne, vytáhne si jehly a Choi mu začne olizovat pramínky krve. Ano tak trochu miluje chuť krve. Když krev přestane téct, tak uvnitř sebe ucítí ten dokonalý tvrdý penis. Narazí do jeho citlivého místa, do kterého naráží jako ďábel. Z jeho černých vlasů stéká pot a na obličej mu kape pot z fialových vlasů a obličeje svého partnera. 


Milují tvrdý sex. Choi je z nich víc dominantní za to Jung je ten submisivní. Ale výjimečně si vymění pozice. Ovšem oba dva rádi provokují toho druhého. Ale ne pokaždé provozují bdsm hrátky, jsou chvíle kdy mají normální sex. 


***O tři dny později*** 


Celá skupina se sejde na hřišti a začnou hrát "fotbal". 


“Tak co vy dvě hrdličky, jak se máte?” pronese Song. 


“My se máme úžasně. A co vlastně vy? Delší dobu jsme se neviděli.” odpovídá Jung. 


“Jo to je pravda. No měli bychom zase něco napsat a udělat novou choreografii.” podotkne Kang. 


“Já a Kim jsme začali pracovat na nové písni. Jsme zhruba v polovině.” řekne Park. 


A tak se během kopané, začnou domlouvat na další, novou tvorbu skupiny. Hrají si pár hodin než se rozhodnou jít domů a dokončit nový text. Respektive jen Jung a Choi bydlí spolu sami a zbytek skupiny žije společně. Jejich hudba a vystoupení jim vydělávají celkem dost peněz. Jsou vskutku dost úspěšní. Na to, že jsou poměrně mladí si žijí jako v pohádce, díky svému talentu a fakt tvrdé práci. Takže Jung a Choi jdou domu k většině skupiny. 


“Vážně nechcete bydlet s námi dohromady?” nadhodí Choi Jong-ho. 


“Jo pojďte bydlet s námi. Je nám bez vás smutno. Navíc by se nám lépe tvořilo, kdybychom žili všichni dohromady. A váš dům by se mohl používat jako chata nebo pro vaše soukromí. Tak by to šlo udělat ne?” dodává Kim. 


“Navíc máme volný pokoj.” usměje se Jeong. 


“No tak dobře.” řeknou nastejno. 


Nakonec se jim podařilo je přemluvit aby šli žít s nimi. 


O měsíc později už celá skupina žije společně. Ti dva dostali pěkný a útulný pokoj jen pro ně dva. 


***

Právě teď probíhá polštářová bitva v obývacím pokoji. Mlátí se navzájem mezi sebou polštáři. K tomu jim v rádiu hrají jejich novou píseň. Jsou to prostě blázni.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji moc, za každý komentář, za každou návštěvu mého blogu. Snad se vám má tvorba líbí. 🤍❄