čtvrtek 13. května 2021

Nebezpečná přitažlivost


 Děti krvavé Luny jsou upíři. Říká se, že ten kdo se narodí při krvavém úplňku jsou prokletí. A, že se upíři mohou narodit jen při něm. Děti černé Luny jsou démoni a ti se mohou narodit jen při zatmění slunce. Respektive jen do lidského světa. Pocházejí ze svých světů a dimenzí. Je mnoho druhů bytostí. Lidé kdysi věřili, ale v této době už jen málo lidí věří.

***
Shelly Hel je dcera bohyně Hel, má dlouhé červené vlasy

Abby Morrigan zase bohyně Morrigan, má dlouhé černé vlasy.

Nosí v sobě jejich čistou krev. Mají stříbrné oči a jejich kůže je bledá. A hlavně mají velké tesáky. Děti temnoty. Jsou sexy, ale vskutku nebezpečné.

Potkali se jednou při nočním lovu. Postupně se do sebe zamilovali. Jsou spolu šest let. Avšak to je málo na celou věčnost.
Alespoň nejsou sami na cestu prázdnou temnou věčností.


Zjistili, že pochází ze stejného období. A to ze středověku. Přežilo jich málo, ale naštěstí přežili nějací původní. Čistokrevní upíři. Narodili se při krvavé Luně. Umí splynout s lidskou rasou. Zaujala je gothic subkultura. Tam také splývají úplně ještě když si většina gothiků hraje na upíry aniž by tušili, že mezi nimi jsou skuteční upíři. Celkem komické. Lidstvo je komedie sama o sobě. Lidští červy.

Nenávidí lidský druh. Užívají si jejich zabíjení. Žijí z lidské krve. Nejí ani nepijí nic jako lidé. Jen lidská krev. Krvelačné bestie noci.

***
Leží vedle sebe v trávě na hřbitově. Pozorují temnou oblohu noci plnou hvězd.

Milují tento pohled. A pach smrti. Kolem nich jsou hejna vran, které nádherně líbezně zpívají. Plamínky hřbitovních svíček osvětlují hroby a stromy kolem nich. Nádherná scenérie. Tajemná a temná romantika, kterou milují. K tomu je na obloze krvavý úplněk, při kterém se narodili.

Chodí po nocích na hřbitovy. A to, že se přes noc zamykají je trápit nemusí. Umí se měnit v netopýry nebo mlhu. Což je poměrně velká výhoda. Každý upír má své schopnosti.

***
Mezitím se vášnivě, láskyplně líbají. Černé oblečení létá všude kolem. Jejich nahá sexy těla se navzájem dotýkají. Červenovlasá svým jazykem olizuje bradavky černovlasé. Občas ji kousne do ňadra svými tesáky. Postupně putuje něžnými polibky po jejím těle až k vagíně kde jazykem začne dráždit její klitoris. Slastné vzdechy se míchají se zpěvem vran. Prsy se chvílemi otírá o bříško. Tělo pod ní se chvěje vzrušením. A její taktéž. Najednou leží ona pod ní a velkými prsy se dotýká těch jejích nádherných prsou. Milují chuť lahodné krve. Po nějaké době se obě udělají.

“Miluji tě Shelly víc než cokoliv.” políbí její rty.

“A já tebe taky Abby. Jsi moje všechno lásko.” odpoví ji.

“Pojďme na lov mám žízeň.” navrhne.

“To je dobrý nápad. Taky mám hlad.” souhlasí s ní.

Oblečou se a vyrazí. Jelikož jsou nesmírně sexy tak za nimi jídlo chodí samo. Ano mnoho lidí se je snaží sbalit avšak to bývá osudné. Nejčastěji muži. Nebezpečná přitažlivost.

Procházejí ulicemi města a hledají vhodnou oběť pro svou nekonečnu žízeň. Netrvá dlouho a najdou dva mladé muže a jednu ženu. Je rozhodnuto. Jdou těsně kolem nich jako slušná provokace. A jejich taktika opět zabírá.

“Sexy kočičky.” a rudovlasá ucítí ruku jednoho z nich na svém zadku.

“Ďáblice můžu vás někam pozvat?” ozve se ten druhý.

Otočí se na ně.

“A co kdybychom vás tři my pozvali k nám?” odpoví černovlasá.

Ta žena sice není gothic, ale je kupodivu přitažlivá. A ano jsou čisté lesbičky. Muži je vůbec nepřitahují, ale berou je jako jídlo. Nic s nimi ve skutečnosti nemají. Jen je lákají do svých pastí.

“To zní skvěle. Proč ne.” raduje se blonďatý mladík.

“Jo rádi. Tak půjdeme?” řekne modrovlasý muž.

“Já nikam nejdu.” nesouhlasí mladá žena s fialovými vlasy.

“Ale no tak Sarah co blbneš.” začne se smát blonďák.

“No fajn teda.” odpoví otráveně.

Po zhruba hodině dorazí k sobě domů. Jejich jména je ani nezajímají a své jim neřekli. Proč by taky měli a k čemu by to bylo, když zemřou? K ničemu.

“Posaďte se kam chcete.” pronese rudovlasá upírka.

“A chvíli počkejte. Za chvilku jsme zpět.” usměje se ďábelsky černovlasá upírka.

Učiní tak. Posadí se na gauč v obývacím pokoji. Tak nějak netuší co je skutečně čeká. To je na tom vtipné.

Vždy je ona nevědomost dost pobaví. Vskutku si to užívají.

Dvě upírky rychle připraví co potřebují. Abby zamkne dveře bytu aby nemohli utéct a schová klíč. Jejich klasické, rozumné opatření. Vezmou si na sebe ještě víc sexy oblečení. Vše připraveno.

“Wow. Jste vážně sexy kusy.” nenávidí jak je berou jen jako kusy masa a kostí.

“Jo.. Hmmm.” zamručí pomalu jako medvěd rudovlasá.

“Vše jest připravené. Můžeme tedy začít.” prohlásí černovlasá.

Odvedou je do svého pokoje. Tam jim dají do úst roubíky, pouta kolem rukou aby nemohli křičet a utéct. Poté se změní do svých pravých podob. Místo nehtů dlouhé ostré drápy a velká netopýří křídla, krvavě rudé oči. Nehorázný strach v jejich očích. Začnou sebou škubat a snaží se vymanit z pout, ale neúspěšně. Milují tyto pohledy plné strachu a hrůzy. Temná slast a euforie. Šílený psychopatický smích se ozývá jejich ponurou, temnou bdsm mučírnou. S velkou chutí se vrhnou svými tesáky do jejich tepen. Ostré zuby jako břitvy jim projedou kůží a masem až k tepnám. K lahodné krvy. Během několika minut jsou hosté bez jediné kapky krve, bez známky života.

Ta žena byla vážně roztomilá. Mohlo ji být kolem dvaceti. Chvílemi hledají ženu k nim do trojky, které by dali dar temnot. Ale chtějí nejprve onu ženu víc poznat než ji promění v jednu z nich. Což je celkem logické nebo ne? Možná ji konečně objevily, ale kdo ví? Chtěli by přítelkyni s výhodami. Jasně, že spí s náhodnými ženami jenže to není úplně ono. Přáli by si kamarádku a ne jen někoho pouze na sex bez emocí a citu. Přestože nejsou lidé tak mají čest a city. To lidem chybí totiž. Bohužel pravda.

Nakonec tuto ženu nevybrali jako svou milenku. Ale její krev byla výborná a sladká. No mají ještě hlad. Naštěstí se mohou krmit i v podobě netopýra.

***
Ale na ostatní gothiky si dávají pozor, protože většina z nich v nadpřirozené bytosti věří a k tomu si rádi hrají s magií a různými bytostmi což jim občas také bývá osudné. Když podělají nějaký rituál. Může to stát život.

Ale z druhé strany mezi nimi dokonale splývají jelikož si na ně opravdu rádi hrají, takže pro ně optimální. Dokonce pijí lidskou krev. V jaké jiné subkultuře se lépe úkryt? Stává se, že se na gothic akcích objeví jiní skuteční upíři nebo démoni. Ano přesně.

***
Při pokračování nočního lovu narazí na jednu ženu z jednoho gothic klubu, která je pokaždé sledovala a není taktéž člověk. Je démon a ví, že je také lesbička jako oni dvě. Ona se zase mění do podoby vrány jako ostatní démoni.

Nakonec osud vybral sám a za ně... Ona je ta pravá...

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji moc, za každý komentář, za každou návštěvu mého blogu. Snad se vám má tvorba líbí. 🤍❄