čtvrtek 22. dubna 2021

Do temnoty


 

Natsuno Koide hledí do letní noci. Už zase nemůže spát. Klasika. Je zamyšlený. Už je opět u svého nejlepšího kamaráda jenže ten už dávno spí. Je tu dost často. Více než u sebe doma. Pozoruje ho jak je v říši snů. Je sladký ve spánku, ale to je celkově. Rád by ho políbil...

Tohru Mutou je jeho nejlepší přítel. A jediný. Je do něj několik let zamilovaný, ale nikdo to neví. Tajemství. Je gay. Zjistil to před několika lety.

***
Hlavně se ho pár let snaží sbalit dívka Megumi Shimizu, která nedávno zemřela. Ulevilo se mu avšak, že je mrtvá si jen myslel. On nikdy nevěřil na nadpřirozené bytosti a tak podobně. Není to ten typ člověka co na to věří. Není jediný ve vesnici. Sotoba je poměrně malá vesnice.

***
Nastěhovala se sem nová rodina. Moc nechodí ven mezi lidi. A když jdou ven tak jen v noci. Když je venku slunce nejsou vidět vůbec. Je to zvláštní rodina. Žijí ve vile na kopci kam moc lidí nechodilo. A teď nechodí nikdo. Občas někdo z nich vyjde ven a seznamuje se s obyvateli vesnice. Aby to nebylo divné. Chizuru Kirishiki a Seishirou Kirishiki chodí ven nejčastěji a k tomu jsou adoptivní rodiče Sunako Kirishiki, která se spřátelila s Seishin Muroi velmi obdivuje jeho knihy. A také se mezi lidmi objevuje Tatsumi.

***
Jenže netrvá dlouho a vesničané začnou záhadně mizet nebo umírat na neznámou nemoc. Začalo to nevině avšak postupně to nabralo na síle a lidé začínají padat jako mouchy. Neznámá epidemie? Toshio Ozaki místní doktor se snaží přijít na příčinu náhlých úmrtí. Ovšem nemůže na nic přijít což ho trápí a ničí. Neví si absolutně rady.

Seishin Muroi začíná něco tušit, ale rozhodne se mlčet. Nikomu neřekne své podezření. Navíc si velmi oblíbil Sunako. Chytrá a hodná mladá dívka. Začal ji vnímat jako svou dceru přestože není jeho. Došlo mu, že je shiki. Ano je spisovatel a píše právě o shiki. Podle mýtů a legend upravené vlastní fantazií. A není hloupý.

***
Natsuno stále nespí. Je to už měsíc od smrti Megumi a on si užívá ten klid. Najednou ho cosi vyruší z myšlenek.

Všimne si růžovovlasé dívky u okna. Chvíli trvá než si uvědomí, že je to Megumi! Avšak vypadá úplně jinak. Má na sobě černé šaty, černé bělmo a rudé čočky, kůže bílá jako mramor. Je to pro něj šok. Má najednou pocit jako by se úplně zbláznil. Vskutku divné... Chvíli mu hledí do očí než zmizí v temné noci. Co si má jako myslet? Že se zbláznil? Vždyť v takové věci nevěří! A teď viděl někoho kdo zemřel! Sakra!

Konečně se mu podaří usnout. Má neklidný spánek. Divné sny...

***O tři měsíce později***

Tohru dostal onu záhadnou nemoc. Je velmi slabý a pomalu umírá.

Natsuno sedí u jeho postele a z očí mu stékají slzy. Navenek chladný jako led bez citů jenže uvnitř umí milovat a cítit. Velká bolest... Postupně začíná věřit na nadpřirozené bytosti, že něco takového existuje. Ale k tomu musela začít jeho láska umírat aby si to konečně uvědomil. Chce pomstu.

“Tohru Mutou moc tě miluji už několik let. Bál jsem se ti to říct, ale chci aby jsi to věděl. Jsi první osoba, do které jsem se kdy dokázal zamilovat...” přizná se Natsuno.

“Natsuno Koide to já tebe přeci taky. Nikoho jsem nikdy nemiloval až tebe. Chci jen tebe a nikoho jiného...” odpoví mu Tohru.

Políbí se na ústa. Mladík s fialovými vlasy odhrne peřinu a sundá mu kalhoty od pyžama. Poté pojme svou pusou jeho velký penis a začne vlhkým jazykem kroužit po špičce. Ozve se tichý sten. Ovšem tělo blonďáčka je bohužel dost slabé. Jeho penis stojí jako svíčka, takže ho pojme ústy celý až po kořen. Nádherný pocit. Cítí, že se mu brzy vystříká do pusy a nepletl se. Po chvilce má plnou pusu velké dávky spermatu.

“Miluji tě... Sbohem...” řekne tiše a zemře.

Natsuno se zhroutí...

***
Už uplynul nějaký čas... Vše se mění a smrt je všude kolem. Většina lidí z vesnice je buď mrtvá nebo shiki...

Koide má sám onu záhadnou nemoc jen s rozdílem, že on už ví pravdu.

Sám se rozhodl stát se shiki jako jeho partner. Nechal se od něj proměnit, takže se pomalu stává dítětem noci. Jeho tělo postupně umírá. Dostal polibek smrti od své lásky. Nikdy by neřekl, že začne někdy věřit na nadpřirozeno jenže se s tím teď sám setkal a už ví jak moc se mýlil. Nedokázal by žít bez něj. To by raději zemřel. Teď kráčí za svou láskou do temnoty. Radši bude dítě noci a se svým milým než člověkem a sám. Jemu je dvacet let a Tohru osmnáct. Naštěstí jsou oba dospělí a nezůstanou navěky dětmi jako chudák Sunako, které je navždy patnáct.

Seishin Muroi už také zná pravdu a rozhodl se dobrovolně stát jedním z nich. Ten už se proměnil a přežil proměnu. Ne každý ji dokáže přežít. Ví, že lidé brzy začnou útočit na shiki. Už na ně brzy přijdou. Na jejich existenci. Obyvatelé vesnice už začínají věřit, že něco takového vážně existuje. Přesvědčili se o tom sami.

Megumi se nakonec zamilovala do Sunako. Vskutku se k sobě hodí. Jsou si velmi blízké. Avšak své city k ní ji neřekla. Strach z odmítnutí.

Natsuno po nějaké době také povstává a přežil proměnu. Má společný pokoj se svým partnerem a jsou spolu vážně šťastní. Láska silnější než smrt. Skutečně.

Jejich pokoj je v podzemí vily kde jsou pokoje kde mají rakve, ve kterých spí. Také aby byli schovaní před sluncem, které by je spálilo na popel. Živí se lidskou krví nic jiného nesmí. Lidé se jich bojí. Ale každá bytost se něčím živí, že?

Kyouko Ozaki manželka místního doktora se taky stala shiki jenže její manžel Toshio Ozaki na ní dělal různé pokusy a experimenty no nakonec ji sám zabil. Ritsuko Kunihiro zdravotní sestra je také změněna. Vše se kolem něj hroutí a má pocit, že to nemůže zastavit. Což má naprostou pravdu. Nemůže... Seishirou Kirishiki osobně ho vezme do jejich sídla kde ho připoutá aby se nemohl hýbat a začne mu odebírat krev, kterou dává do pohárů. Mnoho shiki mělo jeho krev. Nezbyla mu jediná kapka krve. Umíral celkem pomalu. Ano dělají odběry krve pro jejich přežití. Dar temnot tak se tomu říká.

***
Natsuno a Tohru leží vedle sebe ve společné velké rakvi. Jejich nahá těla se navzájem dotýkají a vlhké polibky plné vášně. Plamínky svíček hoří a osvětlují místnost. Lístky rudých růží jsou v rakvi. Temná vášeň. Blonďáček mu vsune svůj penis dovnitř těla a hned na to se začne rychle hýbat. Tvrdě ho šuká tak jak to má rád. Tvrdý a vášnivý sex. Občas ho svými tesáky kousne do krku. Vzrušení a rozkoš. Po tak hodině se udělá už snad po dvacáté. Nečekaně už leží pod ním a cítí jak mu vplouvá dovnitř těla. Naráz se ozvou vzdechy naprosté rozkoše a euforie. Nalije na jeho tělo krev z poháru a začne ji olizovat. Chvílemi ho kousne do hrudi nebo bradavek. Vůně a chuť lahodné krve. Těla se klepou návaly slasti. Už se udělal desetkrát po sobě. Tak nějak shiki mají úplně jinou výdrž než lidé. Pramínky rudé krve stékají z jejich nahých těl. Po šesti hodinách vášnivého sexu mají dost. Usnou ve svém objetí. U sebe.

***
Po nějaké době je probudí hluk. Neví co se děje, ale nemají z toho vůbec dobrý pocit. A pravém. Rychle se oblečou do oblečení a běží ven do chodby. Tam vidí mrtvá těla jak shiki tak lidí. Okamžitě se vydají do tajného tunelu, který je pro případ nouze. Ta právě nastala. Rychle utíkají pryč. Tam narazí na Megumi, Sunako, Seishina, Ritsuko a Seishirou. Oni jediní přežili a podařilo se jim utéct pryč a zachránit se. Začínají nový život někde jinde.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji moc, za každý komentář, za každou návštěvu mého blogu. Snad se vám má tvorba líbí. 🤍❄