čtvrtek 20. srpna 2020

Upíří sestry

 

Milovali se jako sestry. Carol a Darkie. Darkie vznikla tak, že ji vytvořila královna upírů. Carol byla člověk, ale věřila v nadpřirozeno. Takže svou sestru nebrala za blázna. Tedy ona byla psychopatický magor to jo, ale víte jak to myslím. No ne? Darkii stvořila přímo královna. Darkie byla v pravé podobě nádherná. Měla blond vlasy a černá křídla. Víte jak jsou křídla těžká? Nevíte. Že? Mohu říci, že dost. Její " lidská" část je čarodějnice a zbytek upíří démon. Darkie milobala chuť lidské a démonické krve. A někteří co se vyznali v magii tvrdili, že je to sukuba neboli sexuální démon. No podle nich přitažlivá byla, ale podle sebe jak kdy. Podle toho jakou měla Darkie zrobna náladu. Chodila v černé a měla temné až černé oči a bledou kůži. Lidé ji už dlouho brali za upíra ano je to tak. Na ni je to prostě vidět. Ten kdo ví pozná, že není člověk.



Po proměně její duše už to nejde moc skrýt. Její temné démonické uhrančivé oči každého uhranou. Všichni obdivují její temné oči. Miluje déšť, hřbitovy a opuštěná místa. Ráda utíká pryč od lidí. Bojí se lovit lidi. Přeci jen je 21. století a zpět do blázince fakt nechce. Byla velmi zvláštní. Jiná než ostatní. Nesnášela kříže, česnek, slunce a svěcenou vodu. Slunce ji sice nezabije, ale doktorka ji kvůli alergii na slunce a atopickému exému zakázala chodit na slunce a z česneku je ji špatně ten taky nesmí. A stříbro ji na dotek brní, ale nic ji neudělá. Sebepoškozuje se, ale má zrychlenou regeneraci takže se ji to hned zahojí. Je ji moc smutno. Chtěla by zemřít. Ale není to tak jednoduché. Její city zamrzli už má averzi i proti sexu. Prostě se ji znechutil i ten sex.



Je znechucená lidmi a lidským světem. Její sestra je vážně nemocná. Má nemocné srdce a čeká na transplantaci srdce, ale Darkie se najednou po dlouhém zvažování rozhodla své sestře vytvořit novou duši. Prostě z ni udělat to co je ona. A tak ji stvořila novou duši. Carol dostala jméno Elevan. Carol nové upíří jméno je Elevan sice to není úplně upíří jméno, ale spíše tak pro elfa, ale Elevan miluje elfy.. A tak vznikli upíří sestry. Elevan vznikla z krve Darkie. Darkie se kdysi jmenovala Rose, ale ta zemřela. Teď už žije jen Darkie. K tomu Darkie cítí poslední dobou zase přítomnost Lilith... Lilith je její minulost, ale asi i budoucnost..


Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji moc, za každý komentář, za každou návštěvu mého blogu. Snad se vám má tvorba líbí. 🤍❄