čtvrtek 20. srpna 2020

Princ noci - upíří příběh

 

Byla jedna dívka gothička co milovala hrozně hřbitovy a tajemný opuštěný místa kde si chodila číst knihy či fotografovat. Milovala cestování a objevování novývh míst. A též psaní a fotografování. Připadala si hrozně moc sama. Hledala něco, ale nevěděla co. Protože spřízněných duší měla docela dost takže spřízněná duše to asi nebude. Jmenovala se Rose nebo takto se ji alespoň říkalo díky jejímu pravému jménu. Jenže ona se cítila více jako muž. Milovala upíry a zajímala se o satanismus a démonologii. A celkem se v tom i vyznala. No ona nikdy nebyla úplně člověk, ale čarodějnice. A k tomu silné médium. Zajímala se dost o upíry i vlkodlaky. Prostě o různé bytosti a i různou mytologii ze všech možných koutů světa. Ano už od narození byla jiná. Viděla věci co ostatní ne. A proto už od narození byla považována za blázna a magora. Ano už od jejího narození ji doprovázeli divné a zvláštní věci. Miluje temnotu. To ona sama je temnota. I když kdysi byla laskavá a hodná teď už nemá city . Ano lidi z ji zničili. A tak se několikrát pokusila o sebevraždu. Byla moc smutná. I když nedokázala mít už city tak se objevil on. On, který ji rozmrazil city. Sice ho nedokáže milovat jako kdysi ty co ji nakonec zničili, ale jeho miluje jinak. Nedokáže to popsat. A jde láska vůbec popsat?



Nevím jestli jde láska popsat. Jenže ona k němu cítí něco silnějšího než je láska. Nevěřila po tom všem, že k někomu dokáže někdy ještě něco cítit, ale pak se objevil on. Princ na černém koni. Jak tomu říká ve své fantazii, ale tentokrát to bylo doslovně. On je totiž princ noci jako ona . Ona je čarodějnice s upírem a démonem. Ano on též není člověk. Ano no to už je tak v lidském světě nenarazíte jen na lidi víte? Sice oba žijí v lidském světě, ale ani jeden není člověk. Ona miluje krev, ale v tomto století už je vše jinak než kdysi dávno. Ji proměnila přímo královna upírů. Je dítě noci jako on. Doufá, že ji to s ním vyjde. Jinak se fakt zabije. Ano je na tom psychicky dost zle. Horší je, že má zrychlenou regeneraci. Takže i když se pořeže tak se ji to po pár hodinách zahojí. Prostě to zmizí. Toto ji lidé závidí. I když v tomto století chce být každý druhý cokoli hlavě né člověk tak se najdou i lidé co toho bojí. Jenže těmto bytostem to dělá radost když z nich lidé mají strach. Baví je děsit a strašit lidi. Je to jejich koníček. Ona ho tolik miluje. On žije na statku kde chová svého černého koně. Rád na něm jezdí po nocích po lesích a loukách. Ano její jméno je Rose. Tak se ji říká a toto je její příběh.




Ano jeho jméno je Jewa . Jewa Darles. Je ze starého rodu upírů. Rodu Eware. Klan Černého Draka. Přesněji. A Rose je dcerou upíří královny. Doufá a modlí se ke všem peklům aby ji to s nim vyšlo. On ví, že ho bezedně miluje. A on ji má tuze rád. Zamilovala se do něj tak moc až ji to dovádí k šílenství. Už si vybrala společníka pro věčnost. A to jeho. Rozhodla se, že ho chce. A taky ho musí mít. Doslova. Musí ho zjískat jinak se už fakt zabije. On je její poslední naděje na to aby se nezabila. No i když je upíři démon s čarodějnicí tak když skočí pod vlak tak si myslím, že i při zrychlené regeneraci by ten vlak její hmotné tělo zničil tak, že už by se do toho těla nemohla už vrátit. Ano poslední dobou furt myslí na sebevraždu. A na něj. Na svého prince. On je to co hledala. On je a bude její společník. Ano. Musí být jeho a on její. Miluje ho k zbláznění. A jak to dopadne? Kdo ví?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji moc, za každý komentář, za každou návštěvu mého blogu. Snad se vám má tvorba líbí. 🤍❄