čtvrtek 20. srpna 2020

Nebezpečná krása

 

Byla ještě malé dítě když se to stalo. Její matku proměnil upír před jejím narozením. A její otec je démon. Respektive inkub. Takže se narodila jako upíří sukuba. Takže z části upír a z části démon. Už od narození místo mléka z prsu matky chtěla jen krev. Narodila se jim nebezpečná krása. Byla nádherná už od miminka. Všichni ji milovali od jejího narození. Rostla rychle. Rychleji než ostatní děti. No tak to dopadá když někdo není člověk. Byla tak uhrančivě úchvatná. Byla to princezna z rodu Draka. Ale to nikdo nevěděl co je čeká. A nikdo vlastně nevěděl co od toho dítěte čekat. Ani její rodiče si tím nebyli jisti. I její rodiče se trochu děsili toho co splodili. Věděli, že bude nebezpečná, ale ne už jak moc.



Ale těšili se na to. Prostě nenávidí lidstvo a jsou pro jeho záhubu. Ve sklepeních hradu mají lidi jako krevní banky. I oni musí se živit krví. Přeci jen jsou to krvelačná zvěř. Jsou to děti ďábla. Krvežíznivė bytosti. Ale unášeli jen lid z okolních území.Nikdo nesmí vědět co opravdu jsou. Musí se tvářit jako lidi no ne? Jinak by po nich lidé dost v té době šli. Byli vládci noci, ale i dne. Jelikož její matka pila krev jejího otce tak mohla na chvíli i na slunce. Takže to nebylo tolik podezřelé. A po nocích chodili i se svou dcerou Lilianou do sklepení na lidskou krev. Takže skvělé. Lidé do teď netuší co jsou jejich vládci vlastně ve skutečnosti. Dokonalé. Dokáží si skvěle hrát na lidi, takže to zatím nikdo nepoznal a to je pro ně dobře. Jinak by mëli problém. A to dost velký.



Jen oni byli i vládci upírů a i démonů na lidském světě. Musí hlídat všechny klany aby neudělali problémy. Erven s Pathem se moc milují a především nejvíce na světě milují svou dceru Lilianu. Jsou to vládci noci. Lovci noci prahnoucí po lidské krvy. Milují noc a hlavně krvavý úplněk. Jsou posedlí lovem. A krví. Ale musí býti opatrní kvůli lovcům. Ale lovci je nechávají na pokoji, prostě vědí, že by s nimi prohráli a stalo by se z nich jen další jídlo pro hostinu a tak upíry s démony raději nechávají v klidu. Je to nejlepší rozhodnutí, které mohli udělat. Války už skončili... A nastal relativní mír mezi lidmi, upíry i démony.



Zámek v hlubokých lesích u hřbitova. Tam přebývá sám Dracula. Je to osamělý lovec noci. Je krásný jako sama noc. Jako hvězdná obloha noci. Jako krvavý úplněk. Ano nádherný upír noci. Vypadá stále mladě. Už přes šescet let. Ano tak je starý. Přes šecet let. Překrásný lovec noci avšak osamělý. Za ty staletí se ho pokusilo zabît už dost lovců, ano, ale on si z nich dal jen svačinku. Čím více měl krve tím více sílila jeho moc. Dalo by se říci, že byl jeden z nejmocnějších a nejobávanějších upírů světa. Ano byl dost mocný. A obávaným upírem. Přál si ovšem zamilovat se.. I když láska bolí, ale zatím nepotkal vhodnou ženu pro sebe. Takže se jimi jen živil. Zabil mnoho lidí. Navíc on se jako upír narodil. Respektive jeho duše nebyla vytvořena uměle, ale už ta duše taková byla. Za celé staletí ovšem nepotkal ženu co by dokázala v něm vyvolat nějaké city.



Ano zatím se nikomu nepovedlo v něm vyvolat city a emoce. Je chladný jako led. I když ta prázdnota ho ničila. Přál si nějakého společníka pro život věčnosti. Ano po tom touží prakticky každý upír. Je na prd být celou věčnost sám, že? To by se nelíbilo asi nikomu co? Řekla bych, že ne. Dalo by se říci, že byl smutný a zoufalý. Ale jednoho večera při krvavém úplňku ucítil tak neodolatelný pach krve, neodolal a musel jít za tím lahodným pachem. Ale co se nestalo. Ten lahodný pach krve byla překrásná dívka co seděla u jednoho hrobu a plakala. Nedokázal ji zabít. V ruce držela něčí fotografii a jemu došlo, že ji někdo musel zemřít. Ne opravdu ji nedokázal zabít jako každého. Najednou když ji tam tak viděl mu ukápla slza. Vůbec netušil co to se s ním děje. Proč ji nedokáže zabít? A co je to za divný pocity? Ne opravdu neznal city a pocity, emoce.



Je to divný. Co to je? Najednou se ozvalo " To jsou city a emoce " prudce se otočil. ; Ty jsi upír, že? Ozval se tak líbezný hlas. " No co to jsou emoce a pocity? To já nikdy necítil. A navíc proč tě nezabiju jako každého?" ozval se Dracula. " To už nevím." ozval se ten líbezný hlas. " Jsi jediný člověk za ty dlouhá staletí kterého nedokážu zabít " ozval se Dracula. " To mne těší" a usmála se. Už přestala plakat, ale začala se usmívat. A to už nechápal vůbec. " Asi jsem našel to co hledám celou věčnost. Jsi jediný člověk, který ve mne vyvolal takový zmatek. A emoce a pocity. Ty jsi ta pravá. Ty jsi to co hledám celou věčnost " pronesl zmatený Dracula. Jenže nevěděl, že ona je Liliana upíří démonická princezna. Jak z ni byl zblblý tak byl tak mimo, že si neuvědomil, že je taky upír..

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji moc, za každý komentář, za každou návštěvu mého blogu. Snad se vám má tvorba líbí. 🤍❄