úterý 3. ledna 2023

Hotelový pokoj (Jiluka)


 (Vánoční speciál 2022)


Venku padá sníh a květy sakur jsou pokryté sněhem. Ledová nádhera. Jiluka zrovna odjíždí ze svého koncertu v Tokiu, na hotel, ve kterém budou o víkendu, zrovna je sobota. Je brzy ráno a jsou vskutku unavení, hráli celou noc, ještě s jejich vzorem X Japan a Nocturnal Bloodlust a Deviloof. Jelikož se blíží vánoce, tak to byl vánoční koncert, stále na sobě mají své oblečení z koncertu, ale přes to mají teplé oblečení. 

Sena byl velmi překvapený, když ho někde bokem Hide políbil na ústa, a řekl mu že ho miluje. Vůbec to nechápal, vážně ho tím překvapil, ne že by se mu vůbec nelíbil, ale jeho srdce patří jinému, jenže neví jestli on miluje jeho. Muž, kterého miluje pár let, je černovlásek Boogie z jejich kapely. Zasněně se na něj dívá, opřený hlavou o okno auta, ve kterém všichni z kapely sedí. Nemůže z něj spustit oči, je prostě nádherný, nejen vzhledově. I povahově je krásný. Zrovna se černovlásek začne opírat hlavou o jeho rameno a usínat opřený o něj. Usměje se, sám pro sebe, když spí je sladký, rád ho vždy pozoruje, když spí. Jsou nejlepší kamarádi, takže často jeden u toho druhého spí. A proč mu ještě neřekl o svých citech? Možná má strach, že by to zničilo jejich nejlepší přátelství, také by to mohlo ohrozit jejich kapelu. To je holý fakt, a možná se i bojí odmítnutí? Vlastně sám neví proč, moc o tom nepřemýšlel. Až teď začal. Cesta do hotelu trvá dlouho, takže si Sena položí hlavu na tu jeho a po chvíli usne. 
“Jsou spolu rozkošní, že?” prolomí hrobové ticho Ricko. 

“Ano, to tedy jsou.” souhlasí s ním Zyean. 

Po zhruba dvou hodinách konečně dorazí do hotelu, prudké zastavení auta všechny probudí. Začnou se sbírat a vystupovat z auta, z kufru auta vezmou své nástroje a kufry s ostatními věcmi. Když si všechno vezmou, jdou dovnitř hotelu. Netrvá dlouho a jsou ve svém hotelovém pokoji. Je velký a prostorný, s balkónem. Je z něj krásný výhled na město. Má jedenáct pater, oni jsou v desátém patře. 

V pokoji jsou růžové dlouhé závěsy, šedivý koberec, bílé zdi, čtyři postele, velká koupelna, skříně v hnědé barvě, na posteli modré povlečení, prostě hotelový pokoj, jak se patří. 

“Já jdu do vany.” ozve se Sena. 

“Dobře, my zatím objednáme jídlo a pití.” odpoví hned černovlásek, který by tam nejraději šel s ním, ale opět mlčí. 

“Fajn.” houkne na něj. 

Jde tedy do koupelny, když si vezme čisté oblečení z kufru. Napustí teplou vodu do velké vany, svlékne se z oblečení a lehne si do vany. 

Myslí na osobu, kterou miluje. Je unavený, takže usne ve vaně, v příjemně teplé vodě. 

Neví po jak dlouhé době, ho najednou vzbudí opilý černovlásek, který spadne a při pádu zavadí o nahé tělo Seny, což ho probudí šokem. 

Hned na to ho začne líbat na ústa, ten toho využije a přidá se, i když mu to přijde špatné, jelikož je dost opilý, ale nedokáže odolat, protože ho miluje, o tomto snil. 

Vyleze z vany a vezme ho do náruče. Hodí ho na postel a začne ho svlékat z oblečení. 

Mezitím se napije saké, vypije půlku flašky na ex. Pak vrazí svůj tvrdý penis do jeho zadku, až po kořen, chvíli čeká než začne hýbat svými boky, a tvrdě ho šukat do zadku. Užívá si každý dotek, může se ho konečně dotýkat. Vášnivě se líbají, Sena ho občas kousne do rtu, či ouška. Avšak netrvá dlouho a udělá se. Během chvilky už leží pod ním a něžnými polibky přes jeho hruď se Boogie dostává k jeho měkkému penisu, který uchopí do své pusy, začne mu ho kouřit, chvílemi ho lehce kousne do žaludu. Začíná se opět stavět, když je opět tvrdý, tak si na něj černovlásek nasedne a začne se na něm hýbat. Sténání a vzdychání se ozývá pokojem. Když se Sena zase vystříká, tak ho Boogie začne šukat. 

Mezi přírazy pije saké. Ostatní jsou už poměrně opilí. Všimne si, že Ricko a Zyean, spolu také šukají. Jsou spolu roztomilý, pomyslí si. 

Alkohol, sex a rozkoš. V rádiu zrovna hrají jejich píseň KUMARI. 

Slasti se těší i Ricko a Zyean, kteří se vášnivě líbají, a šedovlásek šuká rudovláska, který klečí na čtyřech a rukama se opírá o rám postele. Sténá a vzdychá v euforii a rozkoši. Po zhruba patnácti minutách se do něj vystříká. Lehnou si vedle sebe a rozdýchávají své orgasmy.

Všichni jsou moc unavení po jejich koncertu a opilí, takže nakonec usnou. 

***O čtyři dny později***

Procházejí se v parku, jsou vánoce. Drží se za ruce a kochají se krásou sakur pod sněhem. 

“To je kouzelné.” ozve se Sena. 

“Ano, vskutku je.” odpoví mu a zničehonic ho políbí na ústa, už se nedokáže nadále ovládat, tak dlouho své city k němu skrýval. 

Sena se automaticky přidá, i když je překvapený a zaskočen. 

“Víš miluji tě, Seno.” promluví tiše Boogie. 

“Vážně?” vypadne z něj překvapeně.

“Ano, vážně. Proč bych lhal zrovna tobě?” odpoví zamyšleně.

“Neříkám, že mi lžeš, jen mě to překvapilo, jelikož já tebe taky miluji, už poměrně dlouho.” řekne mu, pak si ho přitáhne blíž k sobě, do vášnivého polibku. 

“Takže, budeš můj partner?” zajímá ho. 

“Jasně, že ano! Po tom toužím mnoho let!” usměje se a pohladí ho po dlouhých černých vlasech. 

“To jsem opravdu velmi šťastný.” oči mu září radostí, je skutečně rád. 



Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji moc, za každý komentář, za každou návštěvu mého blogu. Snad se vám má tvorba líbí. 🤍❄