čtvrtek 9. června 2022

Nezvratný osud (Baji x Chifuyu, Mikey x Draken)


Je zrovna léto a Baji Keisuke čeká na svého partnera Chifuyu Matsuno, půjdou k moři se koupat. Je hrozné horko, slunce pálí na kůži.

***
Jsou partneři nějak rok. Velmi se milují. Oběma je sedmnáct let. Jsou členi Tomanu.

Pár členů gangu Toman ví o tom, že jsou gayové a spolu, například jejich vůdce Mikey a Draken jsou na tom úplně stejně jako oni a také jsou partneři. Je to tajemství. Avšak je hlavní, že se opravdu milují. Díky tomuto tajemství jsou si oni čtyři nejblíže z gangu. Toto je spojuje.

Často se perou s ostatními gangy. Začínají mít problémy s novým gangem Valhalla. Jsou krutí a nemají žádnou čest, nemají problém s vraždou kohokoliv.
Nebojují vůbec čestně.
Drakena skoro zabili. Mikey z toho byl dost v prdeli, ale Takemichi mu zachránil život, jelikož cestuje časem, ovšem to vůbec nikdo neví, toto je zase jeho tajemství.
Řekl by to, ale nemůže, snaží se změnit přítomnost, cestami do minulosti. Chce zachránit své milované a nejbližší a k tomu si nesmí myslet, že je blázen a šílenec co si myslí, že umí cestovat časem, protože tak by je neměl šanci zachránit. A to nemůže dopustit, konečně má nějaké kamarády. Záleží mu na nich. Drakena už zachránil, alespoň pro teď a aktuálně musí zachránit Bajiho. Ten zemřel při události, které se přezdívá Krvavý Halloween a on musí zachránit jeho život.
Zrovna je konec léta. Ta událost se blíží rychleji a rychleji. Bojí se selhání.


***
Chifuyu konečně dorazí na místo. Dají si rychlou pusu na přivítání.

“Ahoj zlato.” usměje se šibalsky Baji.

“Zdravím ďáble můj.” lehce se zasměje.

Jdou směrem na pláž, když náhodou potkají Mikeyho a Drakena.
“To je, ale náhoda!” zasměje se Draken.

“Je děsný vedro Keníku, takže ani ne.” podívá se na něj Mikey.

“Taky pravda brouku.” souhlasí a pohladí ho po blond vlasech.

“Nedivil bych se, kdyby tu byli i ostatní.” konstatuje.

A tak jdou všichni k moři. Dají si závod.
Svléknou se do plavek a skočí do vln moře. Je horko, ale vlny moře jsou příjemné. Začnou dělat kraviny ve vodě a smát se tomu. Cítí naprosté štěstí a radost.
Avšak netrvá dlouho a oblohu navštíví temné černé mraky. Ozve se první hrom.

“Měli bychom odtud vypadnout.” rozhodne Mikey.

“Jo dobrý nápad.” souhlasí Baji.

“Půjdeme ke mě.” rozhoduje Mikey.

Všichni souhlasí, takže se rychle oblečou do oblečení a vyráží k Mikeymu domu. Pláž je už skoro prázdná, ale ještě tu stále je pár lidí. Začíná pršet a objevují se první blesky na temné obloze.
Sednou si na své motorky a jedou deštěm po mokré silnici. Je to poměrně nebezpečné. Ovšem oni se jen tak něčeho nebojí. Jsou šílení a drsný.

“Pojďme ke mě, já bydlím blíž.” ozve se Chifuyu, když stojí na červenou.

“Fajn.” odpoví Mikey.

Déšť sílí a není pomalu vidět na cestu. K tomu se přidává silný vítr a blesky ozařují oblohu a do toho se blíží noc což je ještě horší. Když se znovu rozjedou tak pár metrů od Drakena uhodí blesk a on prudce spadne z motorky.

“Keníku! Keníku!” začne řvát Mikey, který si toho všiml, okamžitě zastaví a běží za ním.

Ten ovšem nereaguje. Ostatní hned běží za nimi.

“Zavolejte okamžitě záchranku!” křičí Mikey zoufale.

Nečekaně se tudy prochází Takemichi, který si jich náhodou všimne, je také člen Tomanu. Zhrozí se, když zjistí že je Draken vážně zraněn. 'Ale ne! To snad není pravda! Vždyť jsem ho přeci zachránil, tak kurva jak?!!!' říká si v duchu. Do prdele! Kurva, proč?!!!

***O dvě hodiny později***

Draken je ve vážném stavu v nemocnici. Je dost pravděpodobná jeho smrt. Po několika hodinách pokusu mu zachránit život, je oznámeno, že právě zemřel. Už je tu pár hodin celý Toman.

Tato nehoda Mikeyho naprosto začíná měnit. Smrt jeho největší a jediné lásky ho ničí. Padne na kolena a neudrží slzy v očích. Všichni začnou plakat a řvát bolestí. Velká rána.

Takemichi už teď ví, že se mu absolutně nedaří zachránit muže, kterého miluje a zemřel v přítomnosti, nedaří se mu přes cestování časem do minulosti, změnit přítomnost a ochránit ty na kterých mu záleží nejvíce. Naprosté a čisté zoufalství, beznaděj.
Jeho jméno je Naoto Tachibana, mají spolu taktéž tajný vztah, avšak v přítomnosti už ne, ale přesto se ho snaží ochránit. Má jediného spojence, se kterým se snaží změnit přítomnost, je to starší sestra Naota, Hinata Tachibana. Stala se z ní policajtka. Chtějí je zachránit.

***O dva měsíce později***

Mikey zešílel ze ztráty svého partnera a Valhalla vyhlásila válku Tomanu. Střet je dohodnut na 31.října. Čili přesně na Halloween.
Takemichi z toho má naprosto špatný pocit, má úkol zachránit život Bajimu. Jenže tuší, že to se nestane.
Navíc až moc dobře rozumí bolesti Mikeyho jelikož je na tom úplně stejně jako on, ale to mu nemůže říct, stejně by mu nevěřil a chápe to. Kdyby jen tušil, že je spojuje stejný druh bolesti. Sám se přestává ovládat a začíná taktéž šílet. Pomalu, ale jistě to začíná vše vzdávat. Není mu to absolutně podobné a v tom spočívá jeho druh šílenství. Upadl do těžkých depresí. No to ovšem není vůbec sám. Na Toman padla temnota.

***31. října***

Všichni z obou gangů se dostaví na domluvené místo. Nikdo neví jak to dopadne, tedy až na dva lidi, Takemichiho a Hinu.

Netrvá dlouho a spustí se krvavý boj, což Toman má okolo sto padesáti členů a Valhalla okolo tří sta.
Pěsti, kopance, rány a všude samá krev.
Takemichi se snaží někde najít Bajiho, ale nikde ho nevidí. Má strach, ale co z toho, stejně se mu nepovedlo nic změnit...
Sám mlátí hlava nehlava vše co mu přijde do cesty. Uvidí Mikeyho v jeho vražedném módu a sám na tom není o nic lépe.
Po tak dvou hodinách konečně najde Bajiho, leží v náruči svého partnera Chifuyu, je celý od krve a ztrácí vědomí.

“Navždy tě budu milovat Chifuyu.” řekne ztěžka a přestane dýchat.

“Já tebe taky.” řekne, přestože ví, že ho už neslyší.

Zemřel mu v náručí a on začne brečet a řvát bolestí na plné kolo.

“Vše je ztraceno...” řekne Takemichi a nožem, který leží na zemi vedle mrtvého těla Bajiho, si podřízne krk.

Krev z jeho hrdla stříká všude.

Mikey si toho všimne a kolem něj jsou samá mrtvá těla a on je potřísněný krví a v jeho výrazu nejsou žádné emoce. Nevšimne si nože, který míří na jeho hruď, takže ho silně a hluboko zasáhne do hrudi.

Chifuyu se skácí k zemi po tvrdém úderu do hlavy kovovou tyčí. Po několika dalších úderech mu z hlavy začne téct krev.

Kisaki Tetta vyhrál...

Nezvratný osud?!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji moc, za každý komentář, za každou návštěvu mého blogu. Snad se vám má tvorba líbí. 🤍❄