čtvrtek 9. června 2022

Kluk s rudými vlasy (Langa x Reki)


Langa Hasegawa je sedmnáctiletý chlapec, který se přestěhoval z Kanady do Japonska se svou mámou, po smrti jeho otce. Od dvou let je zvyklý jezdit na snowboardu, jenže po jeho smrti s tím přestal, padl do těžké deprese, ale to je pochopitelné. Zlomilo ho to.
Avšak na nové škole potkává spolužáka jménem Reki Kyan, je to pohledný rudovlasý mladík, který nemluví pomalu o ničem jiném než o skateboardingu, ale tento z nových spolužáků na nové škole ho zaujal ze všech nejvíce. Neví ovšem v čem ho tak moc přitahuje, zatím je jen tajný pozorovatel, chce se s ním začít bavit, ale neumí navázat kontakt s ostatními lidmi, je to takový ten tichý a odtažitý typ člověka, velmi uzavřený sám v sobě. Ale co když je to osud a on ho měl potkat? Co když mu má změnit celý jeho život?
***
Leží v posteli a myslí opět na něj.

Když je Reki poblíž něj, tluče mu rychleji srdce. Už dávno o sobě ví, že je gay, ale nikdy to nikomu neřekl, přestože to na něm jde poznat. V Kanadě byl kdysi tajně zamilovaný do jednoho kluka. Jen mu nikdy neřekl co k němu skutečně cítí.

***O týden později***

Zrovna jde ze školy ponořený ve svých myšlenkách, když do někoho narazí, podívá se před sebe a není to nikdo jiný než právě Rika. Hned na to zrudne v obličeji jako rajče.

“P-promiň...” zakoktá.

“Ty jsi ten nový student, že?” usměje se a zvedne ze země svůj skateboard, který mu spadl na zem.

“Uhm, ano jsem. Mé jméno je Langa Hasegawa.” odpoví mu a představí se.

“Já vím. Moje jméno je Reki Kyan.” šibalsky se zazubí.

“Já taky vím.” řekne ještě více rudý v obličeji.

Langovi se vybaví jak jezdil se svým otcem na snowboardu a dostane nápad, když ho několikrát viděl jezdit na skateboardu.

“Chtěl bych taky umět jezdit na skateboardu.” dodá.

Rikovi se zalesknou oči a jeho úsměv se rozšíří ještě více. Navíc je poměrně kawaii. A tak mu podá svůj skateboard aby si to zkusil.

“Zkus si to.” pronese s úsměvem.

A tak si Langa stoupne na jeho skateboard avšak hned na to z něj spadne. Ozve se smích rudovláska. Pomůže mu vstát ze země. Potom si sám stoupne a jede z kopce aby mu ukázal jak se jezdí a Langa je okamžitě uchvácen ještě více než předtím tímto rudovláskem. Obdivuje ho mnohem víc, navíc na skateboardu je vážně sexy, tedy on je sexy i tak. Modrovlásek si zkousne spodní ret, má chuť ho políbit, ale nechce ho vyděsit, nechce aby mu utekl. Je velmi rád, že s ním konečně navázal kontakt. Už není jen tichý pozorovatel. Je šťastný.

“Opravdu se chceš naučit jezdit na skateboardu?” chce se ujistit.

“Ano. Ano, chci...” vydechne.

“Dobře tak pojď semnou.” odpoví a chytne ho za ruku.

Sotva se opět dotkne jeho ruky, tak se jeho srdce v hrudi zblázní ještě víc. Divoce mu tluče srdce. Jako by jeho srdce znovu ožilo po smrti otce. Zvláštní pocit.

Po zhruba půl hodině dorazí domu, kde žije Rika.

“Tady žiji. Promiň, je tu bordel.” zazubí se a začne něco hledat. “Někam si sedni.” dodá.

Tak si sedne na postel a jeho mysl začne okamžitě přemýšlet o tom jaký je s ním tak asi sex. Představuje si různé fantazie o něm. Z té touhy šílí.

Reki mu začne vyrábět skateboard. Je to jeho práce i koníček zároveň. Po tak dvaceti minutách ho má konečně hotový.

“Na, tento jsem vyrobil pro tebe, měl by ti vyhovovat. Bojíš se stability, že?” pronese spokojeně se širokým úsměvem na tváři.

“Děkuji ti, je nádherný a hlavně od tebe. A jak jsi to poznal?” odpoví překvapeně.

“Už se v tom po těch letech vyznám. Podle toho jak jsi váhal stoupnout si na něj a podle stylu soudím, že jsi jezdil na snowboardu, mám pravdu, že?” usmívá se.

Je víc a víc uchvácen svým spolužákem.

“Jo máš pravdu.” potvrdí mu to.

***
Langa se opravdu rychle učí a je lepší než on. Už jel několik závodů nazývaným "S" a porazil ty nejlepší, je obdivován a milován, ale zároveň nenáviděn. Dokonce až moc zaujal Adama zakladatele "S", který se rozhodl ho vyzvat na souboj.

Stihl si najít pár přátel. Cherry, Joe, Shadow, Miya. Vznikla z nich parta, ale i soupeři. Langovi se začalo říkat Snow.
A také si uvědomil, že se zamiloval do šestnáctiletého spolužáka s rudými vlasy. Je do něj zamilovaný až po uši.

***O dva měsíce později***

Zrovna odpočívají na svém místě kam chodí jezdit a trénovat na souboje.
Právě zapadá slunce a Langa se neudrží, přitáhne si svého nejlepšího kamaráda blíž k sobě do vášnivého polibku.
Rika zrudne v obličeji jako rajče. Langa čekal, že ho od sebe odstrčí a seřve ho stylem co to kurva dělá, ale místo toho se zapojí a rukou mu zajede do kalhot. Naštěstí je téměř tma, takže na ně není tak moc vidět. 

***
Avšak Adam nějakou dobu sleduje právě Langu, jelikož v něm vidí svou Evu, tak nějak ho uchvátil a zamiloval se do něj. Už před nějakou dobou kvůli žárlivosti poslal při závodě Riku do nemocnice. Avšak celkově je známý tím, že je nebezpečný a rád posílá své soupeře do nemocnice, vyžívá se v bolesti druhých.

Takže vidí jak se vášnivě líbají, může puknout vzteky a žárlivostí. Najednou má chuť ublížit jim oběma.

***
“Miluji tě Riko.” konečně mu svěří své city k němu.

“Však já tebe taky Lango.” také se přizná.

Od této chvíle jsou partneři.

***O tři dny později***

Je další závod "S" a je to Adam vs. Snow.

***
Rika se to snažil svému partnerovi rozmluvit a nebyl jediný, také Cherry a Joe, ale Langa má prostě svou hlavu, navíc se chce pomstít za muže, kterého miluje.

***
Avšak nemožné se stalo možným. Snow vyhrál závod a tím potupil arogantní ego Adama.

“Nikdy nebudu tvoje Eva, Adame. A přestaň mě konečně sledovat na každém kroku, myslel jsi si, že o tom opravdu nevím? A nech mě a mého partnera na pokoji, jasné?” řekne mu rázně, před celým publikem.

Poté si přitáhne blíž k sobě svého partnera a před všemi ho vášnivě láskyplně políbí. Poté si ho odtáhne pryč. Díky němu se přestal stydět za to kým skutečně je. 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji moc, za každý komentář, za každou návštěvu mého blogu. Snad se vám má tvorba líbí. 🤍❄